"Živjeti slobodu snagom vjere" 21. travnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 21. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Živjeti slobodu snagom vjere Jutte Burggraf.

Živjeti slobodu snagom vjere jasna je, pronicava, poticajna i odvažna knjiga koja otvara nove vidike te nudi brojne teme za razmišljanje kao i utemeljene razloge za duboku životnu nadu odgovarajući na neka ključna životna pitanja: Kako živjeti izazov slobode i otkriti Božji plan za svoj život? Kako živjeti unutarnju slobodu, vlastiti prostor intime i istovremeno se otvoriti drugima? Kako upravljati sobom i vlastitom voljom da bismo zadobili slobodu djelovanja? Kako usmjeriti spontanu želju za srećom, učiniti pravi odabir i ostvariti istinsku ljubav?

Živjeti slobodu snagom vjere snažan je opis kršćanskoga života u istinskoj slobodi, iskazan prekrasnim nadahnjujućim primjerima i poticajnim mislima: od korica do korica ova knjiga upućuje neodoljiv poziv da se preuzme odgovornost za svoj život i oduševljeno se upusti u avanturu odnosa s Bogom. Jer, kao što kaže autorica "svaki čovjek može pružiti svijetu mnoga iznenađenja, pridonijeti novim načinima razmišljanja, (...) novim rješenjima, jedinstvenim postupcima. U stanju je živjeti vlastiti život i biti izvor nadahnuća i podrške drugima".

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 75 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 37,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 21. travnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)