Mjesečna arhiva: Prosinac 2015

 1. Predstavljen roman Marka Twaina "Ivana Orleanska"

  Predstavljen roman Marka Twaina "Ivana Orleanska"

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u srijedu, 23. prosinca na konferenciji za medije predstavljen je roman "Ivana Orleanska", a knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.  

  Nakladna kuća Verbum po prvi put je na hrvatskom jeziku objavila roman Marka Twaina "Ivana Orleanska", za koji je sam autor istaknuo kako mu je to najdraža i najbolja knjiga. 

  Ivana Orleanska bila je neuka djevojka koja je u dobi od 17 god...

  Pročitaj više
 2. 7 dobrih razloga za posjet knjižarama Verbum u predbožićno vrijeme

  7 dobrih razloga za posjet knjižarama Verbum u predbožićno vrijeme

  1. Božić u kršćanskom duhu.
  Knjižare Verbum su specijalizirane vjerske knjižare i našom ponudom tijekom cijele godine nastojimo promicati duhovnu izgradnju. U božićno vrijeme posebice se trudimo oko toga da probranom ponudom knjiga, božićnih jaslica i drugih prikladnih vjerskih artikala doprinesemo da Božić doista bude prvenstveno duhovni događaj i vjerski blagdan. Gdje se nalaze naše knjižare možete saznati na linku ovdje.

  2. ...

  Pročitaj više
 3. Predstavljena knjiga o opsjednuću

  Predstavljena knjiga o opsjednuću

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 17. prosinca na konferenciji za medije predstavljena je knjiga "Moje opsjednuće", a predstavili su je mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.  

  Nakladna kuća Verbum u svojoj biblioteci Svjedočanstva objavila je novu knjigu, iskrenu ispovijest Francesca Vaiasusa pod nazivom "Moje opsjednuće. Kako sam se oslobodio 27 legija demona" u kojoj on, uz suradnju poznatog novinara Paola Rodarija, progovara o dramatičnom životnom iskustvu vlastite borbe sa zlim duhovima...

  Pročitaj više
 4. Božićna ponuda u knjižarama Verbum

  Božićna ponuda u knjižarama Verbum

  Atraktivni i povoljni darovni paketi s kompletom knjiga za vaše drage s posebnim popustom od 40%!

  Evo načina kako brzo i jednostavno do prikladnih i povoljnih božićnih darova: posebni darovni paketi za nju, za njega, za mlade i za djecu čekaju Vas u knjižarama Verbum!

  Odabrana najbolja i najzanimljivija izdanja u lijepom darovnom pakiranju u celofanskoj vrećici s ukrasnom vrpcom, namijenjena vašim najmilijima prigodom božićnog darivanja, čekaju vas u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr.

  Kak...

  Pročitaj više
 5. Nova Papina knjiga o odgoju

  Nova Papina knjiga o odgoju

  Na pitanje kako odgajati mlade - uspješno i bez obeshrabrenja - u knjizi O odgoju progovara Joge Mario Bergoglio / Papa Franjo, a knjiga je dostupna u knjižarama Verbum.

  Kako papa Franjo promatra čovjeka? Koje bi vrjednote i ideali trebali biti nit vodilja ljudskoga života? Kako odgojiti djecu da se puna nade suoče s budućnošću? Još kao kardinal Bergoglio Papa je puno puta govorio o ovim temama, a njegove misli ostale su zabilježene u ovim spisima koji sadržavaju ono za što s pravom možemo reći da je njegov "san o čovjeku". U ovoj knj...

  Pročitaj više
 6. Predstavljene osobne bilješke iz duhovnog dnevnika Ivana Pavla II.

  Predstavljene osobne bilješke iz duhovnog dnevnika Ivana Pavla II.

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 10. prosinca na konferenciji za medije predstavljena je knjiga "Potpuno sam u Božjim rukama. Osobne bilješke 1962.-2003." Karola Wojtyłe – Ivana Pavla II., a predstavili su je mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.  

  Monumentalno izdanje osobnih duhovnih bilješki Karola Wojtyłe – Ivana Pavla II. naslovljeno "Potpuno sam u Božjim rukama" objavljeno je u naklad...

  Pročitaj više
 7. Predstavljena inovativna 3D slikovnica i ploča za igru "Veliko božićno putovanje"

  Predstavljena inovativna 3D slikovnica i ploča za igru "Veliko božićno putovanje"

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 3. prosinca na konferenciji za medije predstavljena je inovativna 3D slikovnica i ploča za igru "Veliko božićno putovanje", a predstavio ju je mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Nakladna kuća Verbum, slijedeći tradiciju objave prigodnih božićnih izdanja za sve uzraste, ovoga prosinca najmlađim čitateljima nudi ne samo zanimljivo nego i korisno izdanje "Veliko božićno putovanje". Riječ je o inovativnoj i privlačno ilustriranoj kn...

  Pročitaj više
 8. Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u studenome

  Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u studenome

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u studenome donosi deset vrijednih knjiga i zanimljivih preporuka za čitatelje. Na vrhu top ljestvice najtraženijih naslova u studenome smjestio se hit roman "Posljednja vremena - drugi dio: Ilija u Jeruzalemu", dugo očekivani nastavak najpoznatijeg suvremenog kršćanskoga romana "Posljednja vremena" autora Michaela O’Briena koji donosi vrhunac priče o posl...

  Pročitaj više