Mjesečna arhiva: Listopda 2021

 1. Predstavljena knjiga „Nesavršeni, a sretni“

  Predstavljena knjiga „Nesavršeni, a sretni“

  Nakladna kuća Verbum u četvrtak 28. listopada na konferenciji za medije predstavila je knjigu Nesavršeni, a sretni. Na konferenciji je sudjelovao dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i Lidija Piskač, mag. theol., izvršna urednica nakladne kuće Verbum.

  Nakladna kuća Verbum upravo je objavila svoje novo izdanje, knjigu uglednog bečkog psihijatra i psihoterapeuta Raphaela Bonnellia Nesavršeni, a sretni<...

  Pročitaj više
 2. "Vjerovati - živjeti" 3. studenoga u pola cijene u Verbumu

  "Vjerovati - živjeti" 3. studenoga u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 3. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Vjerovati – Živjeti Ivana Fučeka.

  Na koncu ili na početku puta? Pitanje koje se javlja uz ovaj zadnji, X. svezak, niza knjiga pod zajedničkim naslovom Moralno-duhovni život autora prof. dr. sc. Ivana Fučeka, d...

  Pročitaj više
 3. Knjiga 'Biti otac sa svetim Josipom' Fabricea Hadjadja i dalje na vrhu Verbumove top ljestvice

  Knjiga 'Biti otac sa svetim Josipom' Fabricea Hadjadja i dalje na vrhu Verbumove top ljestvice

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum donosi vam deset najčitanijih knjiga mjeseca rujna među kojima su se našli i neki zanimljivi noviteti, kao i hitovi koji su na ljestvici već duže vrijeme.

  Najčitanija knjiga drugi mjesec zaredom uspješnica je genijalnog Fabricea Hadjadja Biti otac sa svetim Josipom. U godini svetog Josipa ova nam knjiga može pomoći da...

  Pročitaj više
 4. "Kako gay postaje ok" 20. listopada u pola cijene u Verbumu

  "Kako gay postaje ok" 20. listopada u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 20. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Kako gay postaje ok.

  Autor knjige, Robert Reilly na temelju detaljne analize situacije u američkomu društvu, odakle je ovaj pokret i krenuo, tumači dinamiku racionalizacije moralno pogrješnih seksualnih ponašanja koja je dovela do globalnoga prihvaćanja svih inicijativa pokreta za prava homoseksualaca. Ukratko, vodi se kulturni rat kojim se shvaćanje da sve stvari imaju u sebi svrhu nastoji zamijeniti idejom da je sve podvrgnuto ljudskoj volji i moći, koju se smatra bezgraničnom.

  Ova sjajna knjiga predstavlja detaljan i dojmljiv uvid u ovaj uznemirujući globalni proces i stoga je važno štivo za svakoga tko želi razumjeti suvremene društvene procese i svijet u kojemu živimo.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 165 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 82,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 20. listopada u ...

  Pročitaj više
 5. "Propast svijeta ili novo doba poganstva" 27. listopada u pola cijene u Verbumu

  "Propast svijeta ili novo doba poganstva" 27. listopada u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 27. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Propast svijeta ili novo doba poganstva.

  Zapad je izgubio svijest o jednome Bogu kao Stvoritelju. Taj koncept mu je...

  Pročitaj više
 6. Knjiga "Politika i društvo" pape Franje uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Politika i društvo" pape Franje uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu rujnu dostupna je knjiga Politika i društvo pape Franje i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR...

  Pročitaj više
 7. Predstavljena knjiga „Carlo Acutis – geek u raju“ Willa Conquera

  Predstavljena knjiga „Carlo Acutis – geek u raju“ Willa Conquera

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 14. listopada na konferenciji za medije predstavila je knjigu Carlo Acutis – geek u raju. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Carlo Acutis (1991. - 2006.) prvi je blaženik milenijalac. Kao pripadnik generacije Y prvi je među beatificiranima koji je imao profil na Facebooku, igrao PlayStation i bio ljubit...

  Pročitaj više
 8. "Majka Terezija - Gdje je ljubav, ondje je i Bog" 13. listopada u pola cijene u Verbumu

  "Majka Terezija - Gdje je ljubav, ondje je i Bog" 13. listopada u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 13. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Majka Terezija - Gdje je ljubav, ondje je i Bog.

  Preuzeti u najvećoj mjeri iz njezinih do sada neobjavljenih privatnih izlaganja ses...

  Pročitaj više
 9. Predstavljena knjiga „Brat iz Asiza“ Ignacija Larrañage

  Predstavljena knjiga „Brat iz Asiza“ Ignacija Larrañage

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 30. rujna na konferenciji za medije predstavila je knjigu Brat iz Asiza. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum, upravo pred Svečev blagdan, objavila je duhovnu biografiju svetoga Franje Asiškoga pod naslovom Brat iz Asiza, autora Ignacija L...

  Pročitaj više
 10. Predstavljena knjiga „Biti otac sa svetim Josipom“ Fabricea Hadjadja

  Predstavljena knjiga „Biti otac sa svetim Josipom“ Fabricea Hadjadja

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 7. listopada na konferenciji za medije predstavila je knjigu Biti otac sa svetim Josipom. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  U knjizi Biti otac sa svetim Josipom poznati filozof i katolički autor te otac devetero djece, Fabrice Hadjadj...

  Pročitaj više
Stranica