Mjesečna arhiva: Kolovoy 2022

 1. "Do nakraj svijeta" 31. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  "Do nakraj svijeta" 31. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 31. kolovoza u sklopu redovne Verbumove Akcije srijedom imate mogućnost ostvariti popust od 50% na roman o sv. Franji Ksaverskom - Do nakraj svijeta.

  Život sv. Franje Ksaverskoga bio je uistinu dramatičan, prepun fascinantnih preokreta, misionarskih putovanja, kao i iznimnih djela Božje providnosti. Slavni katolički romanopisac Louis de Wohl, poznat po romanima Koplje, Posljednji križar, Tiho svjetlo, Zlatna nit, Opsada neba i brojnim drugim, sada nam nudi roman o ovomu poznatom velikanu koji je po odredbi sv. Ignacija Lojolskoga otišao na Daleki istok, "do nakraj svijeta", da zapali sva srca za Krista.

  U ovoj očaravajućoj priči pratimo Franju od njegovih studentskih dana u Parizu, gdje je zajedno s drugim kolegama dijelio sobu sa sv. Ignacijem, do obraćenja kojemu se opirao te preko Lisabona i Rima na njegova prva misijska putovanja. Ovaj uzbudljivi roman izvanredno dočarava dramatične duhovne i ljudske borbe, kao i nenadmašan misionarski žar ovoga iznimnog sveca, istodobno slikovito i realistično opisujući vrijeme u kojemu je živio.

  Ova knjiga, čija je redovna cijena 140,00 kn (18,58 € ), ovom je akcijom dostupan za samo 70,00 kn (9,29 €), a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo...

  Pročitaj više
 2. Nagrađivani povijesni roman „Ispovijesti gospođe X“ u svim knjižarama Verbum!

  Nagrađivani povijesni roman „Ispovijesti gospođe X“ u svim knjižarama Verbum!

  Augustinove Ispovijesti već stoljećima daju uvid u nutrinu jednog od najvećih katoličkih svetaca. Iz njih također crpimo i informacije o njegovom životu i ljudima koje je susretao, s kojima je živio i koje je volio. Nadahnuta tim duhovnim i književnim klasikom engleska književnica Suzanne M. Wolfe stvorila je roman o Augustinu i bezimenoj koju on sam spominje.

  Radosni smo što možemo objaviti da možete uživati u toj književnoj poslastici, jer je iz tiska upravo izašao nagrađivani povijesni roman...

  Pročitaj više
 3. Ljetno radno vrijeme knjižara Verbum!

  Ljetno radno vrijeme knjižara Verbum!

  Knjižare Verbum će u ljetnim mjesecima zbog godišnjih odmora raditi u izmijenjenom radnom vremenu i to prema sljedećem popisu:

   

  SPLIT – Trumbićeva obala 1
  Trumbićeva obala 1, tel. 021/347 065, fax 021/360 244, knjizara.split@verbum.hr
  CIJELO LJETO:
  PON-PET od 08.00 do 20.00, SUBOTOM od 08.30 do 13.00, NEDJELJOM ne radi

   

  SPLIT – Ruđera Boškovića 16A
  Ruđera Boškovića 16A, tel. 021/686-071, fax 021/686-071, knjizara.split2@verbum.hr
  Od 11. srpnja do 30. srpnja i od 8. kolovoza ...

  Pročitaj više
 4. Nova knjiga Padra Pija „Riječi nade“ na vrhu Verbumove top ljestvice

  Nova knjiga Padra Pija „Riječi nade“ na vrhu Verbumove top ljestvice

  Na vrhu srpanjske top ljestvice u knjižarama Verbum našla se nova knjiga Padra Pija – Riječi nade. Osim ove hit knjige, top ljestvica vam donosi i druge zanimljive knjige među kojima ćete sigurno naći nešto za sebe i svoju obitelj.

  Na vrhu top ljestvice ovaj put našla se knjiga Riječi nade, čiji je autor sveti Padre Pio, jedan od najpopularnijih svetaca modernoga doba. Ova jedinstvena knjiga meditacija omogućava da vam Padre Pio bude duhovni savjetnik i prijatelj koji vas tješi i ohrabruje. Riječi nade donose probrane i nadahnjujuće duhovne tekstove toga omiljenog sveca i mističara, raspoređene u 150 jednostavnih i kratkih meditacija koje ne zahtijevaju mnogo vremena, a donijet će vam veliku utjehu. Meditativni susret s Gospodinom uz riječi Padra Pija, obogaćene citatima iz Svetoga pisma i popratnim poticajnim pitanjem, dat će vam istovremeno i odgovore na neka od najdubljih pitanja ljudskoga srca, počevši od jednostavnih upita o duhovnom životu pa sve do vapaja duše koja želi saznati kako se nositi s neuspjesima i kušnjama, kako oprostiti, kako shvatiti smisao patnje itd.

  Na drugom mjestu smjestila se knjiga Biljne terapije i recepti časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja. Sestra Ljubica Bernardica Kovač već se desetljećima nesebično posvećuje brizi za bližnje svakodnevno primajući brojne ljude s različitim zdravstvenim tegobama i učinkovito im pomažući prirodnim ljekovitim pripravcima. Njezino bogato znanje i iskustvo, kojim je pomogla mnogim ljudima, sabrano je u ovoj jedinstvenoj knjizi koja donosi blago prokušanih znanja o ljekovitom bilj...

  Pročitaj više
 5. Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!
  Zbog velikog zanimanja čitatelja akcija se produljuje do 15. kolovoza.
   

  Akcijom "Uzmi 3, plati 2" u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari verbum.hr svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

   

  Ova akcija odnosi se isključivo na naslove naklade Verbum s preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova. Sve naklade naklade Verbum možete pregledati ovdje.

   

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr do 15. kolovoza i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".

   


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.

  Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199,00 kn....

  Pročitaj više
 6. Knjiga "Dobar boj" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Dobar boj" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu kolovozu dostupna je knjiga Dobar boj Susanne Bo i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplat...

  Pročitaj više