Mjesečna arhiva: Siječanj 2012

 1. Papina knjiga "Zajedništvo u Crkvi" 1. veljače dostupna u pola cijene u Verbumu

  Papina knjiga "Zajedništvo u Crkvi" 1. veljače dostupna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 1. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Josepha Ratzingera – pape Benedikta XVI. "Zajedništvo u Crkvi".

  Knjiga "Zajedništvo u Crkvi" sadrži sintezu misli Josepha Ratzingera (pape Benedikta XVI.) o korijenima Crkve i njezinim zadaćama u suvremenom svijetu i o naravi zajedništva u Crkvi.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna...

  Pročitaj više
 2. Verbum predstavio "Crkvene oce" pape Benedikta XVI.

  Verbum predstavio "Crkvene oce" pape Benedikta XVI.

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 26. siječnja na konferenciji za medije predstavljena je knjiga kateheza pape Benedikta XVI. "Crkveni oci. Od Klementa Rimskoga do Augustina". Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum. 

  Papa Benedikt XVI. neposrednošću i jezičnom živosti u ovoj knjizi rastvara galeriju od 26 slika od kojih je svaka posvećena jednomu autoru s početaka Crkve, slijedeći kronološki red od apostola preko apo...

  Pročitaj više
 3. Roman "Ivan Aldenurijski" 25. siječnja dostupan u pola cijene u Verbumu

  Roman "Ivan Aldenurijski" 25. siječnja dostupan u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu, 25. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na roman za djecu i mlade "Ivan Aldenurijski".

  Ovaj uzbudljivi fantastični roman mlade španjolske književne nade Juana Pereza-Foncee već je osvojio tisuće čitatelja svih uzrasta te je preveden na više svjetskih jezika. Svojom književnom kvalitetom i porukom o vrijednostima koje trebaju zauzeti mjesto u svačijem životu – važnosti prijateljstva i obitelji, spremnosti na žrtvu, istinskoj hrabrosti i o...

  Pročitaj više
 4. Predstavljeno novo hrvatsko izdanje Biblije velikog formata

  Predstavljeno novo hrvatsko izdanje Biblije velikog formata

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 19. siječnja na konferenciji za medije predstavljeno je novo hrvatsko izdanje Biblije velikog formata.

  Biblija, temeljna knjiga kršćanske vjere, doživljava iz godine u godinu u svim zemljama mnoga i različita izdanja a jedno od izdanja koje je vrlo traženo jest i Biblija velikog formata, s velikim slovima. Takvo izdanje do sada nije postojalo na hrvatskom jeziku za široku publiku, pa je stoga nakladna kuća Verbum potakla i u suradnji s Vrhbosanskom nadbiskupijom, Hrvatskim biblijskim društvom i nekoliko drugih...

  Pročitaj više
 5. Knjiga Gabriele Kuby "Nova ideologija seksualnosti" 18. siječnja dostupna u pola cijene u Verbumu

  Knjiga Gabriele Kuby "Nova ideologija seksualnosti" 18. siječnja dostupna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu, 18. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Nova ideologija seksualnosti" Gabriele Kuby.

  Knjiga ugledne njemačke sociologinje Gabriele Kuby o gender ideologiji i njezinoj svjetonazorskoj pozadini neophodno je sredstvo za razumijevanje svijeta u kojemu živimo, posebice dobrodošlo onima koji se bave odgojnom, političkom i bilo kojom drugom javnom djelatnošću.

  Ova akt...

  Pročitaj više
 6. Produžena akcija "Uzmi 3 - plati 2" u svim knjižarama Verbum

  Produžena akcija "Uzmi 3 - plati 2" u svim knjižarama Verbum

  Nakladna kuća Verbum produžila je akciju "Uzmi 3 - plati 2" do kraja veljače u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr zbog svih onih koje je snijeg i led omeo u nastojanju da stignu do knjižara i iskoriste mogućnost da po pogodnostima akcije izaberu vrijedne naslove iz Verbumove ponude.

  Tijekom akcije u bilo kojoj od 12 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na ...

  Pročitaj više
 7. Roman Nevenke Nekić "Demon i Sveta Krv" 11. siječnja dostupan u pola cijene u Verbumu

  Roman Nevenke Nekić "Demon i Sveta Krv" 11. siječnja dostupan u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu, 11. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Demon i Sveta Krv" Nevenke Nekić.

  U ovomu uzbudljivu romanu poznata književnica Nevenka Nekić (autorica književne uspješnice "Kardinalovo srce") čitatelju nudi dva sloja, dvije usporedne radnje koje se odigravaju u različitim povijesnim razdobljima te se međusobno prožimlju i nadopunjuju. Prvi sloj obrađuje suvremena hrvatska pitanja, političke konvertite u kojima prep...

  Pročitaj više
 8. Verbum predstavio knjigu Fernanda Corominasa "Kako odgajati volju"

  Verbum predstavio knjigu Fernanda Corominasa "Kako odgajati volju"

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 5. siječnja na konferenciji za medije predstavljena je knjiga "Kako odgajati volju" Fernanda Corominasa. Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum. 

  Knjiga "Kako odgajati volju", prvijenac u novopokrenutoj Verbumovoj biblioteci Obiteljsko obogaćivanje (pokrenutoj s istoimenom udrugom), bit će od velike koristi roditeljima, djedovima i bakama, učiteljima, profesorima i svima onima...

  Pročitaj više