Mjesečna arhiva: Lipanj 2020

 1. Predstavljena nova izdanja za djecu "Moj Bog me voli" i "Mene čuva mali anđeo"

  Predstavljena nova izdanja za djecu "Moj Bog me voli" i "Mene čuva mali anđeo"

  U prostorijama nakladničke kuće Verbum u Splitu, u četvrtak 2. srpnja na konferenciji za medije predstavljena su nova Verbumova dječja izdanja Moj Bog me voli i Mene čuva mali anđeo. Knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  U svom nizu dječjih izdanja nakladnička kuća Verbum objavila je nova izdanja za...

  Pročitaj više
 2. Cjelovita biografija "Jorge Mario Bergoglio - Papa Franjo" 1. srpnja u pola cijene u Verbumu

  Cjelovita biografija "Jorge Mario Bergoglio - Papa Franjo" 1. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 1. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Jorge Mario Bergoglio – Papa Franjo" Andree Torniellija.

  Ova cjelovita biografija pape Franje pruža ključ za razumijevanje čovjeka čiji je izbor za papu za mnoge bio iznenađenje. Kardinali izbornici...

  Pročitaj više
 3. Verbumova prigodna ponuda za darivanje prvopričesnika i krizmanika

  Verbumova prigodna ponuda za darivanje prvopričesnika i krizmanika

  Nakladna kuća Verbum u svojim knjižarama nudi niz izdanja za darivanje prigodom sakramenata svete pričesti i svete potvrde. Iz bogatog programa izdanja prikladnih za darivanje prvopričesnicima i krizmanicima izdvajamo nekoliko naslova.

  Sveta pričest

  ...

  Pročitaj više
 4. Bestseler "12 pravila za život" ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  Bestseler "12 pravila za život" ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  Doba u kojem smo svi zbog Koronavirusa ostajali kod kuće, bilo je i izvrsna prigoda nabaviti opuštajuće štivo pa je tako između više od 600 Verbumovih knjiga izdvojeno 10 najtraženijih tijekom mjeseca travnja.

  Na vrhu top ljestvice smjestio se svjetski bestseler br. 1 - "12 pravila za život". Autor ovog bestselera je poznati klinički psiholog Jordan B. Peterson koji u ovoj iznimnoj knjizi nudi 12 jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koje će svakome pomoći da dovede svoje misli, svoju osobnost i...

  Pročitaj više
 5. Knjiga "Dokazi nadnaravnoga" ponovno dostupna u novom promijenjenom izdanju

  Knjiga "Dokazi nadnaravnoga" ponovno dostupna u novom promijenjenom izdanju

  Izvrsna knjiga "Dokazi nadnaravnoga" autorskog dvojca Grzegorza Górnyja i Janusza Rosikońa ponovno je dostupna u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr i to u svom novom, promijenjenom izdanju!

  Neobjašnjive pojave, čudesna ozdravljenja, fenomen stigma, neraspadnuta tijela svetaca, slika Gospe Guadalupske, čudesn...

  Pročitaj više
 6. Predstavljen roman o sv. Antunu "Čudotvorac iz Padove" Jana Dobraczynskog

  Predstavljen roman o sv. Antunu "Čudotvorac iz Padove" Jana Dobraczynskog

  U prostorijama nakladničke kuće Verbum u Splitu, u četvrtak 25. lipnja na konferenciji za medije predstavljena je knjiga Čudotvorac iz Padove. Roman o sv. Antunu Padovanskom. Knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Čudotvorac iz Padove poznati je roman o omiljenom svecu, sv. Antunu, autora Jana Do...

  Pročitaj više
 7. "Ljubav i partnerstvo" 24. lipnja u pola cijene u Verbumu

  "Ljubav i partnerstvo" 24. lipnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Ljubav i partnerstvo" Andreasa Launa.

  U ovoj knjizi poznati katolički teolog dr. Andreas Laun daje sveobuhvatan i detaljan pogled na ljudsku ljubav, na izvrstan način osvjetljujući tu neiscrpnu i tajanstvenu od Bo...

  Pročitaj više
 8. Predstavljena knjiga "Gdje je Bog u doba koronavirusa?" Johna C. Lennoxa

  Predstavljena knjiga "Gdje je Bog u doba koronavirusa?" Johna C. Lennoxa

  U prostorijama nakladničke kuće Verbum u Splitu, u četvrtak 18. lipnja na konferenciji za medije predstavljena je knjiga Gdje je Bog u doba koronavirusa?. Knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Živimo u jedinstvenu razdoblju, odlučujućem za našu eru. Mnoge su stare sigurnosti nestale, i čovjek se, bez obzira na vlastiti svjetonazor, suočava s mnoštvom izazova. Pandemija koronavirusa...

  Pročitaj više
 9. "Tajna uspješnoga majčinstva" 17. lipnja u pola cijene u Verbumu

  "Tajna uspješnoga majčinstva" 17. lipnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 17. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Tajna uspješnoga majčinstva" Holly Pierlot.

  Knjiga "Tajna uspješnoga majčinstva" proizišla je iz b...

  Pročitaj više
 10. Knjiga "Gdje je Bog u doba koronavirusa" stigla u knjižare Verbum!

  Knjiga "Gdje je Bog u doba koronavirusa" stigla u knjižare Verbum!

  Knjiga Gdje je Bog u doba koronavirusa upravo je stigla u knjižare Verbum

  Živimo u jedinstvenu razdoblju, odlučujućem za našu eru. Mnoge su stare sigurnosti nestale, ma kakav bio naš pogled na svijet i ma kakva naša vjerovanja. Bilo da ste kršćani ili niste, pandemija koronavirusa zbunjuje i uznemiruje sve nas. Kako uopće početi promišljati o njoj i s njome se nositi...

  Pročitaj više
Stranica