Knjiga "Dokazi nadnaravnoga" ponovno dostupna u novom promijenjenom izdanju

Izvrsna knjiga "Dokazi nadnaravnoga" autorskog dvojca Grzegorza Górnyja i Janusza Rosikońa ponovno je dostupna u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr i to u svom novom, promijenjenom izdanju!

Neobjašnjive pojave, čudesna ozdravljenja, fenomen stigma, neraspadnuta tijela svetaca, slika Gospe Guadalupske, čudesna uslišanja molitava, euharistijska čuda i život bez jela i pića, dakle fenomeni koji ostaju izvan dosega bilo kakva strogo znanstvenoga tumačenja još uvijek šokiraju ne samo "obične" ljude nego i biologe i liječnike. Je li moguće da se hostija pretvori u živo ljudsko srce? Je li moguće da nakon Marijina ukazanja jedna obična slika baci na koljena milijune ljudi i potakne ih da povjeruju? Je li moguće 50 godina živjeti bez jela i sna i svakoga tjedna u tijelu proživljavati Kristovu muku? Górny i Rosikoń kroz ovu knjigu vodi nas na fascinantno putovanje koje istražuje nadnaravne fenomene i koje otkriva na koje nam se sve načine Stvoritelj objavljuje. 

Ova knjiga prepuna novih spoznaja i fascinantnih fotografija vodi nas kroz svijet tajanstvenih fenomena i kroz područja koja genijalni ljudski um nije u stanju odgonetnuti.

Više o knjizi saznajte na linku ovdje.