Mjesečna arhiva: Svibanj 2019

 1. Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum uz 40% popusta!

  Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum uz 40% popusta!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu lipnju dostupna je knjiga "Most San Luis Rey", autora Thorntona Wildera i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - korisnicima aplik...

  Pročitaj više
 2. Predstavljena knjiga "Stvoreni za sreću" duhovnog velikana Fultona J. Sheena

  Predstavljena knjiga "Stvoreni za sreću" duhovnog velikana Fultona J. Sheena

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 30. svibnja predstavljena je knjiga Stvoreni za sreću. Ključ za svrhovit život, a knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Svi želimo biti sretni, no ipak se čini da često sami uzrokujemo nesreću i sebi i drugima. Čak i kada to nije slučaj, naše živote neizbježno sačinjavaju tuga i razočaranje. Postavlja se pitanje kako ćemo reagirati; hoćemo li biti cinični i pokušati, pod svaku cijenu, pr...

  Pročitaj više
 3. Uskoro u knjižare Verbum stiže "Ljekaruša fra Jure Marčinkovića"!

  Uskoro u knjižare Verbum stiže "Ljekaruša fra Jure Marčinkovića"!

  Najpoznatija i najpotpunija hrvatska ljekaruša s više od 1100 prirodnih i provjerenih recepata od 5. lipnja dostupna u knjižarama Verbum!

  Ljekaruše, rukopisi i knjige recepata i savjeta pučke medicine s opisom njihova pripremanja i uputama o liječenju različitih bolesti i stanja postoje na hrvatskomu jeziku već više od sedamsto godina, a najsuvremenija i najpotpunija od njih je upravo Ljekaruša fra Jure Marčinkovića...

  Pročitaj više
 4. "Lijepe priče za laku noć - Anđeli" 29. svibnja u pola cijene u Verbumu

  "Lijepe priče za laku noć - Anđeli" 29. svibnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Lijepe priče za laku noć - Anđeli".

  "Lijepe priče za laku noć - Anđeli" donosi prekrasne biblijske priče koje govore o velikim ulogama koje su anđeli odigrali u životima ljudi u važnim trenutcima povijesti spasenja, štiteći ih, potičući ih i usmjeravaju...

  Pročitaj više
 5. Predstavljena jedinstvena knjiga za svaku obitelj "Youcat za djecu - Katekizam za djecu i roditelje"

  Predstavljena jedinstvena knjiga za svaku obitelj "Youcat za djecu - Katekizam za djecu i roditelje"

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 16. svibnja predstavljena je knjiga Youcat za djecu – Katekizam za djecu i roditelje, a knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Katekizmi, odnosno knjige u kojima se objašnjavaju osnovne vjerske istine kroz stoljeća, uz Bibliju čine najvažniju literaturu za sve vjernike.

  U cilju da vjerske istine iznese na suvremen, privlačan i djeci i roditeljima prilagođen način nastao je...

  Pročitaj više
 6. "Duhovne osnove života" 22. svibnja u pola cijene u Verbumu

  "Duhovne osnove života" 22. svibnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Duhovne osnove života".

  Jedan od najpoznatijih modernih mislilaca, ruski velikan Vladimir Solovjev, u ovoj vrijednoj knjizi progovara kako živjeti na osnovi milosti, Božjega dara, blaga koje nije obični umišljaj, nego nam je stvarno darovano. Početak takvog pravog života utemeljena na milosti nije nam tako dalek ni težak...

  Pročitaj više
 7. "Uzdignimo srca" 15. svibnja u pola cijene u Verbumu

  "Uzdignimo srca" 15. svibnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 15. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Uzdignimo srca".

  Propovijedi na jutarnjim misama u Domu sv. Marte predstavljaju živo srce pastorala pape Franje; one nastaju spontano i predstavljaju poruke pune značenja koje se pozivaju na samu srž evanđelja. U ovomu svesku Papa progovara o raznim temama koje pokrivaju gotovo sva područja vjerskoga života: lik Krista Spasitelja, ljepotu...

  Pročitaj više
 8. Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum uz 40% popusta!

  Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum uz 40% popusta!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu svibnju dostupna je knjiga "Ljevica i desnica", autora Yuvala Levina i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - korisnicima aplikacije HKM -...

  Pročitaj više
 9. Predstavljena nova Papina knjiga "Deset zapovijedi"

  Predstavljena nova Papina knjiga "Deset zapovijedi"

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 9. svibnja predstavljena je knjiga Deset zapovijedi, a knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Biblijskih Deset zapovijedi, ma koliko tijekom tisuća godina bili univerzalni moralni kodeks, u našem vremenu bivaju na različite načine dovedene u pitanje i mnogi drže da prihvaćati ih znači korak unatrag u svijet legalizma, neslobode i nametanja zabrana. Od činjenice da postoje takva shva...

  Pročitaj više
 10. Predstavljen duhovni bestseler "Samo ljubav stvara" don Fabija Rosinija

  Predstavljen duhovni bestseler "Samo ljubav stvara" don Fabija Rosinija

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 2. svibnja predstavljena je knjiga Samo ljubav stvara, a knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Svuda oko nas čuju se opće fraze o ljubavi, pozitivi i činjenju dobra. Svi govore o milosrđu, no znamo li više uopće što je to?

  Poznati talijanski svećenik Fabio Rosini u svom duhovnom bestseleru Samo ljubav stvara, kojeg...

  Pročitaj više
Stranica