Mjesečna arhiva: Siječanj 2021

 1. Predstavljena knjiga "Božanska romansa" Fultona J. Sheena

  Predstavljena knjiga "Božanska romansa" Fultona J. Sheena

  Nakladnička kuća Verbum je u četvrtak 28. siječnja na konferenciji za medije predstavila knjigu Božanska romansa, autora Fultona Sheena. Na konferenciji sudjelovali su dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum objavila je novu knjigu intrigantnog naslova - Božanska romansa koja na neponovljiv način progo...

  Pročitaj više
 2. Pravila nagradnog natječaja

  Članak 1. - Tvrtka i sjedište organizatora
  Organizator nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: „Nagradni natječaj“, „NN“) je Verbum d.o.o., OIB 49355429927, 21000 Split, Sinjska 2 (u daljnjem tekstu „Organizator“).

  Na Nagradni natječaj primjenjuju se ova Pravila koja su obvezujuća za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene i dopune ovih Pravila u bilo koje vrijeme tijekom trajanja Nagradnog natječaja. O svim eventualnim promjenama Organizator će sudionike obavijestiti u komentarima objave na društvenim stranicama naklade Verbum. Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o izmjenama i dopunama Pravila sve dok su te promjene objavljene na službenoj web stranici.

   

  Članak 2. - Svrha Nagradnog natječaja
  Svrha Nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima i promocija Organizatora.

   

  Članak 3. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja
  Nagradni natječaj održavat će se na službenoj Facebook stranici Verbum.
  Naziv Nagradnog natječaja, kao i trajanje je navedeno u objavi NN-a na službenoj Facebook stranici Verbum.
  Nagradni natječaj vrijedi za područje Republike Hrvatske...

  Pročitaj više
 3. Knjiga "Karikature Boga" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Karikature Boga" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu siječnju dostupna je knjiga "Karikature Boga" Katerine Lachmanove i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:

  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),<...

  Pročitaj više
 4. Knjiga "Otvoreno o seksualnosti i braku" 27. siječnja u pola cijene u Verbumu!

  Knjiga "Otvoreno o seksualnosti i braku" 27. siječnja u pola cijene u Verbumu!

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 27. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Otvoreno o seksualnosti i braku", Christophera Westa.

  Ova izvrsna knjiga, pisana u pristupačnomu obliku pitanja i odgovora, bit će vrlo koristan priručnik za bračne parove, zaručnike, mlade ljude i općeni...

  Pročitaj više
 5. Predstavljena knjiga pape emeritusa Benedikta XVI. "Ljubav koja spašava"

  Predstavljena knjiga pape emeritusa Benedikta XVI. "Ljubav koja spašava"

  Nakladnička kuća Verbum je u četvrtak 21. siječnja putem videokonferencije za medije predstavila knjigu Ljubav koja spašava, Josepha Ratzingera – Benedikta XVI. Na online predstavljanju sudjelovali su prof. dr. sc. don Mladen Parlov, svećenik i dekan Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Splitu, dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mag. theol. Lidija Piskač, izvršna urednica nakladničke kuće Verbum.

  Direktor nakladničke kuće Verbum Miro Radalj u svom uvodnom govoru ukratko j...

  Pročitaj više
 6. Velika knjiga pitanja i odgovora "Don Damir odgovara" Damira Stojića i dalje na vrhu Verbumove top ljestvice

  Velika knjiga pitanja i odgovora "Don Damir odgovara" Damira Stojića i dalje na vrhu Verbumove top ljestvice

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u prosincu donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje.

  Na vrhu top ljestvice nalazi se velika knjiga pitanja i odgovora "Don Damir odgovara" jednoga od najomiljenijih hrvatskih svećenika don Damira Stojića. Od više tisuća pitanja koja je do sada primio i na koja je odgovorio, za objavljivanje u knjizi "Don Damir odgovara", na 550 stranica veliko...

  Pročitaj više
 7. Velika zimska akcija "Uzmi 3 – plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Velika zimska akcija "Uzmi 3 – plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3– plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a ...

  Pročitaj više
 8. Predstavljena knjiga "Od temperamenta do karaktera" Alexandrea Havarda

  Predstavljena knjiga "Od temperamenta do karaktera" Alexandrea Havarda

  Nakladnička kuća Verbum je u četvrtak 14. siječnja na konferenciji za medije predstavila knjigu Od temperamenta do karaktera. Kako upravljati vlastitim temperamentom i postati istinski vođa, autora Alexandrea Havarda. Na konferenciji sudjelovali su dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakon što je u svojoj uspješnici ...

  Pročitaj više
 9. Knjiga "Koji se bogataš spašava" 20. siječnja u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Koji se bogataš spašava" 20. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 20. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Koji se bogataš spašava", crkvenog oca Klementa Aleksandrijskog.

  Živeći u Aleksandriji, jednoj od metropola staroga svijeta, kršćanski filozof i učitelj Klement koncem 2. st. susreće se s nedoumicama i upitima i...

  Pročitaj više
 10. "Papa Franjo o životu i vjeri" 13. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Papa Franjo o životu i vjeri" 13. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 13. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Papa Franjo o životu i vjeri".

  Ova knjiga kao nijedna do sada omogućava čitatelju da upozna papu Franju izbliza – njegov život, njegove težnje i njegova promišljanja o najvažnijim duhovnim i općeljudskim temama. U srdačnu nizu razgovora s novinarima Sergiom Rubinom i Francescom Ambrogetti papa Franjo – tada još kardinal Jorge Bergoglio – iznosi svoju iskrenu ispovijest.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 120 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 60 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 13. siječnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

  O knjizi možete čitati <...

  Pročitaj više