Velika zimska akcija "Uzmi 3 – plati 2" u svim knjižarama Verbum!

Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3– plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru verbum.hr od 15. siječnja do 15. veljače i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3 - plati 2".

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare verbum.hr. Za sve narudžbe putem web knjižare verbum.hr popust za akciju "Uzmi 3 - plati 2" bit će naknadno obračunat u skladu s uvjetima akcije, bez obzira na automatski obračun cijena koji je kupcu vidljiv prilikom zaključivanja narudžbe. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum).