Mjesečna arhiva: Veljača 2022

 1. Predstavljena knjiga „Prihvaćanje samoga sebe“

  Predstavljena knjiga „Prihvaćanje samoga sebe“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 24. veljače na konferenciji za medije predstavila je knjigu Prihvaćanje samoga sebe. Na konferenciji je sudjelovao mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Prihvaćanje samoga sebe jedna je od najčitanijih i najpopularnijih knjiga istaknutoga kršćanskog intelektualca i teologa 20. stoljeća Romana Guardinija. Pisana jednostavnim i razumljiv...

  Pročitaj više
 2. Predstavljena knjiga „Medvjedova tajna“

  Predstavljena knjiga „Medvjedova tajna“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 17. veljače na konferenciji za medije predstavila je knjigu Medvjedova tajna. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum u svojoj biblioteci Juventa namijenjenoj mladim čitateljima nedavno je objavila novi roman Medvjedova tajna...

  Pročitaj više
 3. "Ono što pakao nije" 30. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Ono što pakao nije" 30. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Ono što pakao nije.

  S uvjerljivošću svjedoka i snagom pisca Alessandro D’Avenia, ugledni talijanski književnik poznat diljem svijeta po romanu Bijela kao mlijeko, crvena kao krv, opisuje život iznimna čovjeka, don Pina Pu...

  Pročitaj više
 4. "Teofil Antiohijski: Autoliku" 23. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Teofil Antiohijski: Autoliku" 23. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Autoliku Teofila Antiohijskog.

  Kršćanska literatura prošlih vremena, napose ona iz prvoga razdoblja kršćanstva, neiscrpna je riznica duhovnoga bogatstva i poticaja. Antiohijski biskup Teofil u ovomu djelu daje svojemu...

  Pročitaj više
 5. "Confessio" 16. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Confessio" 16. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 16. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Confessio – Ispovijest svetoga Patrika.

  Autobiografski spis sv. Patrika Confessio, napisan u 5. stoljeću, sačuvan je u cijel...

  Pročitaj više
 6. "Moja utrka s đavlom" 9. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Moja utrka s đavlom" 9. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 9. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Moja utrka s đavlom autora Josepha Pearcea.

  Joseph Pearce, danas vodeći svjetski katolički biograf, u mladosti je bio fanatični skinhead, jedan od vođa britanskih neofašističkih skupina i urednik časopisa koji je promicao rasističke ideje. Aktivno je sudjelovao u neredima i sukobima te promicao ideologiju mržnje što ga je dvaput dovelo do odsluženja zatvorske kazne. Tijekom drugoga boravka u zatvoru, prazan, sam, bez ičega, ljut na svijet i na sebe započeo je svoju životnu preobrazbu, što je rezultiralo napuštanjem ekstremizma i obraćenjem na katoličanstvo. U iskrenoj i uzbudljivoj ispovjednoj knjizi Moja utrka s đavlom Pearce na živopisan način opisuje svoje duhovno putovanje od radikalne mržnje i ateističke rasističke ideologije k razumskoj i produhovljenoj kršćanskoj ljubavi.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 98 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 49 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 9. ožujka u knjižarama Verbum...

  Pročitaj više
 7. "Muškarci i žene su iz Edena" 2. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Muškarci i žene su iz Edena" 2. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 2. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Muškarci i žene su iz Edena autorice Mary Healy.

  Bez obzira na upoznatost s ovom temom, ovaj je studijski vodič kroz Teologiju tijela Ivana Pavla II. korisna knjiga za svakoga. ...

  Pročitaj više
 8. Verbumova zimska akcija "UZMI 3 PLATI 2" produljena do kraja veljače!

  Verbumova zimska akcija "UZMI 3 PLATI 2" produljena do kraja veljače!

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!

  Zbog velikog zanimanja čitatelja akcija se produljuje do 28. veljače.


  Akcijom "Uzmi 3, plati 2" u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari verbum.hr svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ova akcija odnosi se isključivo na naslove naklade Verbum s preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova. Svu nakladu Verbum možete pregledati ovdje.

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr do 28. veljače i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.

  Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199,00 kn. ...

  Pročitaj više
 9. Objavljena „Tunika“ – jedan od najčitanijih romana 20. stoljeća

  Objavljena „Tunika“ – jedan od najčitanijih romana 20. stoljeća

  Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila novo izdanje u svojoj biblioteci Stilus. Riječ je o romanu Tunika popularnoga autora Lloyda C. Douglasa. Tunika je jedan od najvećih književnih bestselera 20. stoljeća, prodan u više od šest milijuna primjeraka, po kojem je snimljen i epski spektakl iz zlatnoga doba Hollywooda, nagrađen s dva Oscara. Ova veličanstvena saga pisana sjajnim literarnim stilom vjerno dočarava rimsku kul...

  Pročitaj više
 10. Predstavljena knjiga „Deset (prekršenih) zapovijedi“

  Predstavljena knjiga „Deset (prekršenih) zapovijedi“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 10. veljače na konferenciji za medije predstavila je knjigu Deset (prekršenih) zapovijedi. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum u svojoj poznatoj biblioteci Svjedočanstva nedavno...

  Pročitaj više
Stranica