"Muškarci i žene su iz Edena" 2. ožujka u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 2. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Muškarci i žene su iz Edena autorice Mary Healy.

Bez obzira na upoznatost s ovom temom, ovaj je studijski vodič kroz Teologiju tijela Ivana Pavla II. korisna knjiga za svakoga. Muškarci i žene su iz Edena osmišljen je kao prikladno i poticajno sredstvo za osobno proučavanje teologije tijela, kao i za oblikovanje radnih skupina po župnim zajednicama koje proučavaju i razmišljaju o značenju ljubavi, spolnosti i braka. Svrha je vodiča da doprinese širenju učenja Ivana Pavla II. o teologiji tijela na vjernicima razumljiv način te da im omogući njezinu primjenu u vlastitomu životu. Time se ostvaruje i evangelizacijska svrha vodiča jer dovodi pojedinca do dubljega poštovanja prema Bogu i njegovu planu za naš život.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 65 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 32,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 2. ožujka u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)