"Ljubav i partnerstvo" 24. lipnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Ljubav i partnerstvo" Andreasa Launa.

U ovoj knjizi poznati katolički teolog dr. Andreas Laun daje sveobuhvatan i detaljan pogled na ljudsku ljubav, na izvrstan način osvjetljujući tu neiscrpnu i tajanstvenu od Boga darovanu stvarnost. On vrlo konkretno progovara o mnogim temama ljubavi i partnerstva: spolnoj ljubavi, napasti, požudi, sakramentu braka, ljubavi prije braka i u braku, bračnoj krizi, roditeljstvu, kontracepciji, pobačaju i umjetnoj oplodnji te mnogim drugim aspektima te problematike, uvijek se oslanjajući na nauk Crkve.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 60 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 30 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 24. lipnja na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

Pomoć pri kupnji i često postavljena pitanja ovdje.