Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" produljena do 15. kolovoza!

Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!
Zbog velikog zanimanja čitatelja akcija se produljuje do 15. kolovoza.
 

Akcijom "Uzmi 3, plati 2" u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari verbum.hr svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

 

Ova akcija odnosi se isključivo na naslove naklade Verbum s preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova. Sve naklade naklade Verbum možete pregledati ovdje.

 

Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr do 15. kolovoza i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".

 


Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.

Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199,00 kn. Vrijedi za narudžbe putem web knjižare verbum.hr i narudžbe putem telefona/maila.