Verbumova knjižara u Vinkovcima osvojila treće mjesto u nacionalnom izboru za najbolju knjižaru u okviru knjižarskog lanca!

Ministarstvo kulture i medija u suradnji sa Zajednicom nakladnika i knjižara HGK, u Godini čitanja ove je godine po prvi put raspisalo Javni poziv za dodjelu nagrada najboljim knjižarama i antikvarijatima u Republici Hrvatskoj. U pozivu je sudjelovalo 40 knjižara u tri kategorije: najbolja samostalna knjižara, najbolji antikvarijat i najbolja knjižara u okviru knjižarskog lanca.

Verbum kao lanac knjižara diljem Hrvatske priključio se ovom pozivu te je u kategoriji „najbolja knjižara u okviru knjižarskog lanca“ Verbumova knjižara u Vinkovcima osvojila 3. mjesto!

Čestitamo i prvoplasiranoj knjižari Hoću knjigu u Joker centru u Splitu te drugoplasiranoj knjižari Znanje u Slavonskom Brodu!

U ponedjeljak, 20. prosinca u Zagrebu u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici dodijeljene su nagrade najboljim knjižarama i antikvarijatima, što je bio i svojevrstan zaključak Godine čitanja. Tom prilikom ministrica Nina Obuljen Koržinek uručila je nagradu za osvojeno 3. mjesto u kategoriji „najbolja knjižara u okviru knjižarskog lanca“ direktoru Verbuma Miru Radalju.

Hvala vama, svim našim vjernim čitateljima i kupcima koji nas cijelo vrijeme podržavate i pratite! Vidimo se u Vinkovcima kao i u ostalim knjižarama Verbum diljem Hrvatske!