"Križni put na Koloseju" 25. ožujka u pola cijene u Verbumu

Na web knjižari Verbum.hr, telefonskim putem ili elektronskom poštom na mail adresu: webknjizara@verbum.hr u srijedu 25. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Križni put na Koloseju".

Križni put na Koloseju na Veliki petak 25. ožujka 2005. godine održan je u vrijeme uznapredovale bolesti Ivana Pavla II. te stoga prvi put u 26 godina svojega pontifikata Sveti Otac nije osobno predvodio taj tradicionalni obred, nego ga je pratio preko ekrana iz svoje kapele u Vatikanu. Providnost je htjela da je razmatranja za tu prigodu sastavio kardinal Joseph Ratzinger, koji je njima izazvao pozornost cijeloga svijeta.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 45 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 22,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 25. ožujka na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

Pomoć pri kupnji i često postavljena pitanja ovdje.