Na sigurnom - i s dobrom knjigom!

Dragi prijatelji,

obraćamo vam se u trenutku kada je zbog mjera uslijed epidemije koronavirusa svima preporučen ostanak kod kuće i izbjegavanje svih javnih mjesta.

Imajući to u vidu, razmotrili smo kako vam ostati na usluzi i u ovoj situaciji, odnosno kako svim našim čitateljima i kupcima omogućiti da na siguran, brz i jednostavan način iz zaštićenosti vlastitog doma mogu i u sadašnjim okolnostima nabaviti dobru knjigu i ostale proizvode iz naših knjižara.

Organizirali smo više jednostavnih načina, a na vama je da odaberete najprikladniji.

Odaberite knjige, javite nam se, a ostalo je naša briga – knjige će na siguran način biti dostavljene na vrata vašega doma.

Zbog izvanrednih okolnosti uveli smo akcijsku cijenu poštarine koja će vrijediti do 1. lipnja:

Za sve narudžbe knjiga u vrijednosti iznad 99 kn poštarina je besplatna, a za narudžbe ostalih proizvoda iz naše ponude besplatna dostava vrijedi za narudžbe iznad 299 kn. (Vrijedi za narudžbe unutar Hrvatske.)

Načini na koji možete izvršiti narudžbu i kupnju su sljedeći:

1. Narudžba i kupnja preko web knjižare verbum.hr

Na stalnoj vam je usluzi 24 sata dnevno 7 dana u tjednu naša web knjižara www.verbum.hr na kojoj možete naručiti sva naša izdanja, izdanja svih drugih katoličkih nakladnika i ostale proizvode iz ponude naših knjižara. Sva naša izdanja moguće je i virtualno prelistati. Naručeno u web knjižari verbum.hr možete platiti pouzećem, internet bankarstvom ili karticom.

2. Narudžba i kupnja telefonom

Za one od vas kojima je draži izravni kontakt uvodimo i posebne telefonske linije za narudžbe. Dovoljno je nazvati jedan od dolje navedenih brojeva, ostaviti svoje ime i podatke, navesti knjige i proizvode koje ste vidjeli na našim web stranicama verbum.hr i koje želite kupiti, a mi ćemo se pobrinuti da sve naručeno bude dostavljeno na vaša kućna vrata. Platiti možete pouzećem ili internet bankarstvom.

Telefoni za kontakt i narudžbe su : 021/662 894, 021/662 895 Mobitel: 091/623 1187 (PON − PET 8:00 − 20:00 sati)

3. Narudžba i kupnja elektronskom poštom na mail adresu: webknjizara@verbum.hr

Sav asortiman koji pronađete na web stranici verbum.hr možete naručiti i slanjem maila na adresu: webknjizara@verbum.hr. Dovoljno je da navedete svoje podatke, knjige i proizvode koje želite naručiti te odredite želite li plaćanje pouzećem ili internet bankarstvom.

Napominjemo da naši djelatnici web knjižare rade sukladno svim sanitarnim propisima tj. s maskama i rukavicama pazeći da bude zaštićena sigurnost i djelatnika i svih koji pakete primaju i s njima rukuju.

Želeći vam mir i dobro, srdačno vas pozdravljamo u Kristu!

Vaš Verbum

Pomoć pri kupnji, često postavljena pitanja te dostava i poštarina u inozemstvo ovdje.