"Molba za kršćane. O uskrsnuću mrtvih. Apologija" 8. travnja u pola cijene u Verbumu

Na web knjižari Verbum.hr, telefonskim putem ili elektronskom poštom na mail adresu: webknjizara@verbum.hr u srijedu 8. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige Atenagora i Aristid "Molba za kršćane. O uskrsnuću mrtvih. Apologija".

Atenagora i Aristid, autori koji djeluju u Ateni – srcu grčke kulture i civilizacije, svjedoci su kako je kršćanstvo u 2. st. bilo sposobno odgovoriti na izazove poganskoga društva, ne samo na području religioznosti, nego i na planu filozofije. Ovaj niz otačkih spisa nudi suvremenim duhovnim tražiteljima mogućnost da otkriju to autentično duhovno blago neprolazne vrijednosti.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 95 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 47,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 8. travnja na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta te na mail adresu obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum).

Pomoć pri kupnji i često postavljena pitanja ovdje.