"Dojenje i katoličko majčinstvo" 26. srpnja u pola cijene u knjižarama Verbum

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 26. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Dojenje i katoličko majčinstvo".

U ovoj praktičnoj i korisnoj knjizi autorica Sheila Kippley iz majčinske perspektive nudi razmišljanja za majke koje doje i koje žele naći duhovnu potporu i ohrabrenje u svojoj prevažnoj zadaći. Osim što obrazlaže duhovnu dimenziju dojenja, autorica također donosi i mnoštvo znanstvenih činjenica koje potvrđuju višestruke pozitivne učinke dojenja, kako za djecu i majke, tako i za cijele obitelji.

Svojim sadržajem i postavkama te nizom vrlo praktičnih savjeta knjiga promiče jedinstvenu ulogu i povlasticu majčinstva, pri čemu dojenje zauzima važno mjesto.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 45 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 22,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 26. srpnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)