Nova akcija "5 dana, 50 knjiga, 50% popusta" u svim knjižarama Verbum!

Nakladna kuća Verbum pokrenula je novu akciju pod nazivom "5 dana, 50 knjiga, 50% popusta" za sve ljubitelje dobre knjige!

U sklopu akcije "5 dana, 50 knjiga, 50% popusta" koja traje od 14. rujna do 18. rujna u svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr na 50 biranih naslova iz Verbumove ponude svi kupci ostvaruju 50% popusta. Akcija se odnosi na kupnju jedne ili više knjiga s odabranog popisa naslova i vrijedi samo u naznačenom vremenskom razdoblju.

Među 50 knjiga na akciji nalaze se i mnogi popularni naslovi kao što su bestseler Petera Kreefta o duhovnim bićima Anđeli i demoni, knjiga intervju pape Franje Bog je mlad, potresno životno svjedočanstvo o obraćenju Ispovijest londonskoga gangstera, hit knjiga Majke Terezije Poziv na milosrđe, Posljednji razgovori Benedikta XVI., osobne bilješke i duhovni dnevnik Ivana Pavla II. Potpuno sam u Božjim rukama, bogato ilustrirana knjiga Uzdam se o sv. Faustini i tajni Božjega milosrđa te čitav niz drugih zanimljivih knjiga.

Verbumova široka i raznovrsna ponuda knjiga uključuje različita izdanja: duhovnu i vjersku literaturu, psihologiju, romane, publicistiku, knjiga za djecu, obiteljsku literaturu, priručnike za samopomoć itd. Sva ta područja uključena su u ovaj izbor od 50 knjiga s popustom od 50% tako da će među tim izdanjima sigurno svatko pronaći nešto za sebe i članove svoje obitelji. 

Cjelovit popis knjiga uključenih u ovu Verbumovu akciju možete pogledati na linku ovdje.

Akcija vrijedi u svim knjižarama Verbum čije adrese možete pronaći ovdje, kao i na web knjižari verbum.hr.

Knjige možete naručiti i slanjem maila na adresu: webknjizara@verbum.hr te izravnom telefonskom narudžbom: 091/623 1187, 021/662 894, 021/662 895; (PON − PET 8:00 − 20:00 sati). Naručeno možete platiti internet bankarstvom, karticom ili pouzećem.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)