Novo u Verbumu - Personalizirani darovi za sakramente!

U trenucima primanja sakramenta, odnosno slavlja krštenja, prve pričesti i krizme, često se postavlja pitanje kako odabrati prikladan dar koji ima simboličnu i praktičnu vrijednost. Takve darove mnogi pronalaze upravo među mnogobrojnim Verbumovim izdanjima i knjigama, a sada one najtraženije možete pronaći i u posebnoj, personaliziranoj verziji.

Omiljenim i sad već dobro poznatim Verbumovim izdanjima dodajte personaliziranu notu – ime djeteta te datum primanja sakramenta – kreirajući tako jedinstvenu i trajnu uspomenu na trenutak primanja sakramenta.

Personalizirani darovi za krštenje
Personalizirana knjiga "Moja krsna Biblija" svojim bogatim sadržajem i privlačnim izgledom bit će radosna uspomena na primanje sakramenta krštenja, kao i najdraža prva "Biblija“ svakom djetetu.
Na bijelom, tvrdom omotu knjige moguće je zlatnim slovima napisati ime djeteta.
Biblija se nalazi u bijeloj poklon kutiji s bijelom satenskom mašnom te privjeskom anđela u zlatnoj boji.

Personalizirani darovi za prvu pričest
Jedinstveni personalizirani komplet kao poklon za sakrament pričesti sastoji se od "Ilustrirane Biblije za mlade" i posebne Papine knjige za prvopričesnike "Sveta Pričest", koja sadrži i prostor za posvetu, popis uzvanika i fotografije.
Knjige se nalaze u zlatno-bijeloj poklon kutiji s bijelom satenskom mašnom te privjeskom u zlatnoj boji.
Na poklon kutiji moguće je zlatnim slovima napisati ime prvopričesnika/-ce te datum primanja sakramenta.

Personalizirani darovi za krizmu
Personalizirana "Biblija" u velikom formatu s tvrdim uvezom, zlatorezom i crvenom/crnom kutijom kao cjeloživotna uspomena na primanje sakramenta krizme.
Na kutiji moguće je zlatnim slovima napisati ime krizmanika/-ce. Na kutiji se nalazi zlatna satenska mašna te privjesak u zlatnoj boji.

Personalizirana "Youcat Biblija za mlade" s duhovitim i zabavnim ilustracijama koje prate tekstove te tako na zanimljiv i mladima pristupačan način prenose glavne poruke poticajno djelujući na njih i ohrabrujući ih na čitanje Biblije.
U svom izvanredno napisanom Predgovoru, koji odiše neposrednošću i bliskošću, papa Franjo piše da držeći u rukama ovu Bibliju ne drži "samo komad književnosti" nego "knjigu koja je poput vatre"! Papa Franjo poziva mlade da intenzivno, svakodnevno čitaju Bibliju za mlade, da raspravljaju o njoj u skupinama te da žive po njoj.
Moguće je bijelim slovima ispisati ime krizmanika/-ce na knjizi te se na njoj nalazi i bijela satenska traka s privjeskom golubice.

Personalizirane i bezvremenske darove za krštenje, pričest i krizmu od sada možete naručiti u knjižarama Verbum te na web knjižari verbum.hr. Sve naše knjižare otvorene su radnim danima od 8.00 do 20.00 sati, a subotom od 8.30 do 13.00 sati. Lokacije knjižara možete potražiti na poveznici ovdje.

Dostava za sve personalizirane darove je besplatna, a možete ih, po prethodnom dogovoru, preuzeti i u našim knjižarama. Za izradu i dostavu potrebno nam je do 5 radnih dana.

Obradujte svoje najmilije darujući im personalizirane, bezvremenske knjige koje ostaju kao trajna uspomena toga radosnog i važnog sakramentalnog slavlja.

Ponuda će se stalno obogaćivati, a sve trenutačno dostupne personalizirane knjige i darove u Verbumovoj ponudi potražite na linku ovdje.