"Anđeo u vodi" 28. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 28. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Anđeo u vodi" Regine Doman.

Ova jedinstvena ilustrirana knjiga, čija je autorica uspješna dječja spisateljica Regina Doman, priča pripovijest o razvoju ljudskoga bića od trenutka začeća do prvih dana rođenja na jednostavan i zanimljiv način i to iz perspektiva djeteta koje se razvija u majčinoj utrobi. Zahvaljujući jednostavnom jeziku i zanimljivim ilustracijama poznatog ilustratora Bena Hatkea ova knjiga će djeci omogućiti prve spoznaje o razvoju djeteta prije rođenje i samome rođenju, a svojim sadržajem i opremom vrlo je prikladna kao dar trudnicama i rodiljama.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, ovom je akcijom dostupna za 42,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 28. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)