"Neizreciva nježnost" 31. siječnja u pola cijene u svim knjižarama Verbum

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 31. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Neizreciva nježnost".

Našem vremenu, svijetu u kojem živimo, iznad svega su potrebni sveci, svjedoci koji će svojim životom upućivati na sve ono što je suvremeni čovjek zaboravio i zanemario. Jedna od osoba koja je u tome uspjela jest sv. Mala Terezija iz Lisieuxa. Stoga nije čudno da je prozvana "najvećom sveticom suvremenog doba" i "sigurnim putem kroz tamu našeg vremena".

U knjizi "Neizreciva nježnost" sabrane su najljepše misli sv. Terezije od Djeteta Isusa i najvažniji dijelovi iz njenih spisa, a priredio ih je karmelićanin o. Koen De Meesler, izvrstan poznavatelj poruke sv. Terezije.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 30 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 15 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 31. siječnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)