Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!

Nakladna kuća Verbum od 1. do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3, plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr od 1. do 31. srpnja i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".

 


Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.

Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199,00 kn. Vrijedi za narudžbe putem web knjižare verbum.hr i narudžbe putem telefona/maila.

Svi kupci koji ostvare kupnju s konačnim iznosom računa od 200 kn ili više, dobit će na poklon knjigu Vrijeme za ples autorice Karen Kingsbury - zbog isteka zaliha ova je ponuda prestala vrijediti.