Prigodni popusti na Verbumova izdanja obilježit će "Noć knjige" u Verbumu

U Hrvatskoj se u ponedjeljak, 23. travnja po sedmi put održava manifestacija "Noć knjige" s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva. 

Nakladna kuća Verbum je od samog početka uključena u program manifestacije "Noć knjige", a sedmu godinu zaredom u svojoj knjižari u Splitu (Trumbićeva obala 1) svim posjetiteljima otvorit će vrata do ponoći uz prigodne popuste.

Posjetitelji Verbumove knjižare, na adresi Trumbićeva obala 1, od 18 do 24 sata imat će mogućnost upoznati se s bogatom ponudom koja uključuje preko 5000 naslova više od sto nakladnika.

U sklopu Noći knjige od 18 do 24 sata u Verbumovoj knjižari trajat će i akcija "Uzmi 3, plati 2" koja vrijedi za sve knjige u izdanju Verbuma, gotovo 600 naslova s različitih područja: religija i duhovnost, čovjek i društvo, obitelj i roditeljstvo, djeca i mladi, književnost, publicistika itd. Pogodnosti akcije mogu ostvariti svi posjetitelji Verbumove knjižare u Splitu u "Noći knjige".

"Svjetski dan knjige i autorskih prava" obilježava se 23. travnja, a "Dan hrvatske knjige" obilježava se 22. travnja u spomen na Marka Marulića koji je toga datuma 1501. godine dovršio svoju "Juditu". Stoga će knjižare i knjižnice diljem Hrvatske, kao i drugi uobičajeni prostori za promoviranje knjiga i autora, u "Noći knjige" postati mjesto odvijanja različitih književnih programa.

Rado Vas pozivamo da nam se u "Noći knjige" pridružite u knjižari Verbum u Splitu na Trumbićevoj obali 1!