Biskup Uzinić blagoslovio novu knjižaru Verbum u Dubrovniku

U utorak, 17. travnja 2018. godine svečano je otvorena nova knjižara Verbum u Dubrovniku. Prilikom svečanog otvaranja, dubrovački biskup mons. Mate Uzinić blagoslovio je novu knjižaru koja se sada nalazi na adresi Vukovarska 22 (unutar prodajnog centra Mercante u Gružu).

Direktor Verbuma, dr. sc. Miro Radalj u svom pozdravnom govoru zahvalio je mons. Uziniću što je izdvojio vrijeme kako bi blagoslovio novu knjižaru te je izrazio nadu za daljnju uspješnu suradnju koja se ostvaruje kroz manifestaciju Dani kršćanske kulture.

Nakladna kuća Verbum djeluje već 26 godina, ima 13 knjižara diljem Hrvatske, a u Dubrovniku svoju prvu knjižaru otvorila je prije 15 godina.

U novom, bogatije opremljenom prostoru ljubitelji knjiga pronaći će veliki izbor duhovnog štiva, romana, knjiga obiteljske tematike, izdanja za djecu i mlade, literature s područja humanističkih i društvenih znanosti – filozofije, povijesti, politike, psihologije, sociologije, priručnika itd. Osim toga, u ponudi su dostupni časopisi, filmovi, glazba, darovi i vjerski uporabni predmeti. Knjižara je suvremeno opremljena i vizualno osmišljena u dvije boje, crvenoj i bijeloj, koje su ujedno i boje Verbumova loga.

Svi ljubitelji dobre knjige pozvani su da posjete novu knjižaru Verbum, u većem i opremljenijem prostoru te među mnoštvom kvalitetne literature izaberu nešto za sebe!