"Nada grješnika" 7. rujna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 7. rujna u sklopu redovne Verbumove Akcije srijedom imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Nada grješnika.

Poznati duhovni pisac Victor Sion u svojoj knjizi Nada grješnika nudi daljnji poticaj i pomoć na putu kršćanskoga i ljudskoga ostvarenja.

Govoreći o grješnosti čovjeka zbog koje se osjeća bačen u svijet, te o trajnoj ljudskoj potrebi za oproštenjem, Sion tumači važne dimenzije Božje ljubavi i praštanja te postupno uči kako doći do čista srca i do djetinjega počivanja na Očevu srcu punu milosrđa, ljubavi i praštanja. Autor potiče da se usudimo biti voljeni od Oca bezuvjetnom Božjom ljubavlju koja unaprijed prašta i tako nas čuva od grijeha i zla.

Ova knjiga, čija je redovna cijena 58,00 kn (7,70 €), ovom je akcijom dostupna za samo 29,00 kn (3,85 €), a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 7. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

Tečaj EUR/kn: 7,53450