"Radost svijetu" 8. prosinca u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Radost svijetu Scotta Hahna.

Ima li nešto poznatije i običnije od božićne priče – a ima li istodobno nešto čudesnije i neobičnije?

Likovi su čudni i egzotični: pastiri i magi, car i despot, anđeli i nemoćna beba koja je Svemogući Bog. Svaka neobičnost zahtijeva objašnjenje, posebice ako o njoj ovisi naš život, ako ona nosi istinsku radost svijetu.

U ovoj jedinstvenoj knjizi poznati bibličar i autor brojnih bestselera Gozba Jaganjčeva, Razlozi za vjerovanje i Znakovi života, Scott Hahn na uzbudljiv i zanimljiv način osvjetljava novim svjetlom događaj prvoga Božića i Kristova utjelovljenja. Oslanjajući se na duboke biblijske uvide on isprepliće povijest, vjeru i život, gradeći jedinstvenu priču o ocu, majci i djetetu, jednostavnoj obitelji što spaja nebo i zemlju.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 119 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 59,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 8. prosinca u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)