Otvoren Verbumov logistički centar u Splitu

Nakladnička kuća Verbum upravo je otvorila novi vlastiti logistički centar površine 1.750 m2, koji se nalazi u poslovnoj zoni TTTS u Splitu i uključuje svu opremu potrebnu za kvalitetno suvremeno poslovanje.

Verbumov logistički centar osim centralnog skladišta za smještaj svojih mnogobrojnih izdanja, kojih je sada već blizu 1.000, na jednom mjestu objedinjuje i sve logističke aktivnosti tvrtke kao i uredske i operativne prostore za veleprodajne i skladišne timove. U njemu je smješten i izdvojeni odjel internetske prodaje, tj. web knjižare verbum.hr - jedne od najposjećenijih i najpoznatijih hrvatskih online knjižara.

Nakladnička kuća Verbum osnovana je 1992. godine i jedan je od najvećih hrvatskih izdavača i knjižara. Verbumova izdanja namijenjena su najširoj publici, a obuhvaćaju mnogobrojna područja kao što su duhovnost, psihologija i osobni razvoj, roditeljstvo, filozofija, povijest, publicistika, dječja literatura, književnost itd. Uz izdavačku djelatnost Verbum je utemeljio i istoimeni knjižarski lanac, koji svoje poslovnice ima u 11 hrvatskih gradova, a u kojima se uz Verbumova izdanja može pronaći i cjelokupni izdavački program hrvatskih vjerskih izdavača, kao i velik broj izdanja s područja publicistike, društvenih i humanističkih znanosti te bogat izbor vjerskih artikala.

Otvaranjem ovoga suvremenog logističkog centra s velikim kapacitetom i visokom razinom opremljenosti, Verbum utvrđuje poziciju jednog od vodećih hrvatskih nakladnika i knjižara stvarajući istovremeno preduvjete za daljnji razvoj vlastitoga nakladničkog programa. Logistički centar omogućit će i daljnji rast web prodaje kao i kvalitetnu i pravovremenu distribuciju Verbumovih izdanja na lokacije unutar trinaest knjižara vlastitog knjižarskog lanca te na preko stotinu prodajnih mjesta partnerskih knjižara kao i za mnogobrojne knjižnice i druge ustanove s kojima Verbum ima uspostavljenu stalnu suradnju.