"Križarski ratovi" 19. studenoga u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 19. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Križarski ratovi" Johnathana Riley-Smitha.

Najpoznatiji svjetski stručnjak za križarske ratove Jonathan Riley-Smith, umirovljeni profesor Sveučilišta Cambridge, u ovoj knjizi, koja je plod dugogodišnjeg znanstveno-istraživačkog rada, daje sažetu povijest križarskih ratova, nudi nove spoznaje i razjašnjava brojne kontroverze. Originalna po svojoj koncepciji, ova knjiga daje velik doprinos poznavanju križarskih ratova ta svojim jasnim i sažetim iznošenjem stavova predstavlja ključan vodič kako za stručnjake tako i za najširu publiku.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 110 kuna, ovom je akcijom dostupna za 55 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 19. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)