"Kći sionska" 12. studenoga u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Josepha Ratzingera – pape Benedikta XVI. "Kći sionska".

Ova knjiga za temu ima ulogu Blažene Djevice Marije u životu kršćana i u životu Crkve. Nastala u vrijeme kad je marijanski element u teološkom promišljanju bio poprilično oslabljen, "Kći sionska" očituje živu želju kardinala Ratzingera da rasvijetli bit Marijine uloge u povijesti spasenja te da naznači ispravan vjernički odnos spram Blažene Djevice Marije.

Pisana vrlo razumljivim jezikom i pristupačnim stilom ova knjiga može i najširem krugu suvremenih vjernika pripomoći da na nov način shvate i usvoje ono što ne smije biti izgubljeno s obzirom na našu vjeru u Mariju.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 58 kuna, akcijom je dostupna za 29 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 12. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)