Knjiga "Ti si moj" 26. studenoga u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 26. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ti si moj" Maxa Lucada.

Američki pisac međunarodnog ugleda Max Lucado u suradnji  s poznatim ilustratorom Sergiom Martinezom, negdašnjim ilustratorom Disney Pressa, autor je ove inspirativne knjige koja govoreći o Drvencima prenosi poruku koja vrijedi i za djecu i za odrasle, poruku kako je svako biće posebno. Stoga je ova knjiga simpatičan dar za svakoga, jer će potaknuti na razmišljanje svakoga tko je uzme u ruke.

Ova knjiga, čija je redovna cijena 55 kuna, ovom je akcijom dostupna za 27,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 26. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)