Velika božićna akcija: darovni kompleti uz popuste!

Atraktivni i povoljni darovni paketi s kompletom knjiga za vaše drage s posebnim popustom od 40%!

Evo načina kako brzo i jednostavno do prikladnih i povoljnih božićnih darova: posebni darovni paketi za nju, za njega, za mlade i za djecu čekaju Vas u knjižarama Verbum!

Odabrana najbolja i najzanimljivija izdanja u lijepom darovnom pakiranju u celofanskoj vrećici s ukrasnom vrpcom, namijenjena vašim najmilijima prigodom božićnog darivanja, čekaju vas u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr.

Kako bi vam olakšali izbor i učinili kupnju jednostavnom i povoljnijom u ovu atraktivnu ponudu smo uvrstili četiri vrste darovnih paketa posebno odabranih za nju, za njega, za mlade i za djecu. Svaki od tih paketa sadrži komplet od tri Verbumove privlačne knjige posebno odabrane od strane našeg Uredništva s ciljem da budu zanimljive i sadržajno prikladne za žene, muškarce, mlade i djecu.

Darovni komplet za njega sadrži:

Velimir Deželić: Prvi kralj. Stvarajući vrlo zanimljivu radnju prožetu političkim intrigama, vjerskim previranjima i ljubavnim zapletima, Deželić živo ocrtava prijelomno razdoblje hrvatske nacionalne povijesti, ističući istodobno moralnu, vjersku i domoljubnu poantu.
Meki uvez, 328 str. Puna cijena: 69,00 kn.

Andrea Tornielli: Jorge Mario Bergoglio – Papa Franjo. Ova cjelovita biografija pruža ključ za razumijevanje čovjeka čiji je izbor za papu za mnoge bio iznenađenje. To je priča o poniznu pastiru, kardinalu koji se vozi autobusom, razgovara s običnim ljudima i živi jednostavno.
Tvrdi uvez, 192 str. Puna cijena: 120,00 kn.

Papa Franjo: Naučiti vjerovati. Ova knjiga pape Benedikta XVI. donosi njegovu ključnu duhovnu poruku kojom se obraća svakomu čovjeku i poziva ga da se otvori "velikoj nadi" koju svatko nosi u srcu. U ovim nadahnutim tekstovima neprolazne vrijednosti Papa najprije dotiče pitanja ljudskoga nemira i nesigurnosti, kao i potrebe traganja za istinom.
Meki uvez, 88 str. Puna cijena: 49,00 kn.

Komplet je dostupan ovdje.
Ukupna vrijednost knjiga u darovnom "kompletu za njega": 238,00 kn.
Prodajna cijena s uračunatim popustom od 40% za kupnju kompleta: 142,80 kn.
Ovom kupnjom štedite 95,20 kn.

 

Darovni komplet za nju sadrži:

Francine Rivers: Glas u vjetru. U romanu Glas u vjetru, prvom dijelu trilogije, čitatelja se vodi u Rimsko Carstvo na vrhuncu moći. Vjerno se opisuje društveni život rimskih patricija koji se zabavljaju na raskošnim gozbama te život, borbe i umiranje gladijatora koji na pijesku arene prolijevaju krv radi zabave rimske svjetine, kao i hramsku prostituciju te nezasitnu rimsku glad za užicima bez ikakvih moralnih ograda.
Meki uvez, 480 str. Puna cijena: 129,00 kn.

Holly Pierlot: Tajna uspješnoga majčinstva. Knjiga Tajna uspješnoga majčinstva proizišla je iz bogata majčinskoga iskustva autorice, majke petero djece, kojoj je majčinstvo postalo životnim poslanjem.
U svojoj knjizi donosi niz uputa i savjeta upućenih ne samo majkama nego i cijelim obiteljima.
Meki uvez, 232 str. Puna cijena: 78,00 kn.

Victor Sion: Predanje Bogu. Progovarajući o tome na koji način pomiriti vlastitu slobodu i vlastite težnje s onim što nam se događa, Sion na vrlo suvremen način obrazlaže i tumači ulogu božanske providnosti.
Meki uvez, 136 str. Puna cijena: 58,00 kn.

Komplet je dostupan ovdje.
Ukupna vrijednost knjiga u darovnom „kompletu za nju“: 265,00 kn.
Prodajna cijena s uračunatim popustom od 40% za kupnju kompleta: 159,00 kn .
Ovom kupnjom štedite 106,00 kn.

 

Darovni komplet za mlade sadrži:

Christopher West: Teologija tijela za početnike. Teologija tijela za početnike istražuje duboku povezanost između spolnosti i najdubljih pitanja ljudske egzistencije. Svojim sadržajem i jednostavnim pristupom ova će knjiga biti od koristi svima koje žele upoznati dostojanstvo i narav ljudske spolnosti.
Meki uvez, 216 str. Puna cijena: 68,00 kn.

Papa Franjo: Ne bojte se sanjati velike stvari. Papine kratke poruke na internetu, upućene preko društvene mreže Twitter, koje prati više od 15 milijuna ljudi, odlikuju se jezgrovitošću i dubokom jednostavnošću. Sada su prvi put sabrane na jednomu mjestu u ovoj jedinstvenoj knjizi, obogaćenoj izražajnim Papinim fotografijama i profinjenim grafičkim dizajnom.
Tvrdi uvez, 168 str. Puna cijena: 89,00 kn.

Romano Guardini: Sveti znakovi. U svojemu iznimno popularnu djelu Sveti znakovi Romano Guardini tumačeći temeljne radnje, znakove i simbole kršćanskoga života otkrivajući nam njihovu ljepotu i bogatstvo.
Meki uvez, 80 str. Puna cijena: 28,00 kn.

Komplet je dostupan ovdje.
Ukupna vrijednost knjiga u darovnom "kompletu za mlade": 185,00 kn.
Prodajna cijena s uračunatim popustom od 40% za kupnju kompleta: 111,00 kn.
Ovom kupnjom štedite 74,00 kn.

 

Darovni komplet za djecu sadrži:

Giovanni Manna - Jeanne Perego: Naš prijatelj Jorge. Život pape Franje u ovoj prekrasnoj knjizi za djecu ispričan je pomoću mjestâ na kojima je odrastao. Sjajne ilustracije predstavljaju nam životni put i poziv koji su dječaka Jorgea doveli do toga da postane papa Franjo, a lagano i privlačno pripovijedanje ocrtava lik mladoga Bergoglia u kojemu se svako dijete može prepoznati.
Tvrdi uvez, 46 str. Puna cijena: 85,00 kn.

Život Isusov. Ova jedinstvena Biblijska slikovnica i slagalica u kockama nov je i zabavan način na koji će djeca naučiti najznačajnije evanđeoske zgode. Kroz igru slaganja kocaka i kratko opisane ključne evanđeoske zgode, uvijek će se iznova maštovito baviti događajima iz Isusova života, usvajajući ih kao dio vlastite vjere.
Puna cijena: 69,00 kn.

Velika knjiga biblijskih aktivnosti 2. Ova posebna "radna" knjiga na zabavan način približava djeci pripovijesti Staroga i Novoga zavjeta tako što potiče njihovo stvaralaštvo i znatiželju kroz rješavanje raznih zadataka i zagonetaka.
Meki uvez, 224 str. Puna cijena: 68,00 kn.

Komplet je dostupan ovdje.
Ukupna vrijednost knjiga u darovnom „kompletu za djecu“: 222,00 kn.
Prodajna cijena s uračunatim popustom od 40% za kupnju kompleta: 133,20 kn.
Ovom kupnjom štedite 88,80 kn.

Ako za vaše najmilije odaberite ove posebne komplete knjiga, Vaš dar će biti vrijedan i u skladu sa značenjem Božića! Odaberite Verbum – knjige dobre za dušu, korisne za život.