Slagalica "Anđeli - naši čuvari" dostupna u pola cijene samo u srijedu 3. prosinca u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr samo u srijedu 3. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu iz niza "Biblijske priče": "Anđeli - naši čuvari".

Niz slagalica "Biblijske priče" približava djeci najpoznatije pripovijesti iz Biblije kroz zabavnu igru slaganja. Slagalica "Anđeli - naši čuvari" namijenjena je djeci od tri i više godina, a sadrži tri biblijske priče s poučnim i zanimljivim slagalicama od 12 dijelova (puzzle) koji će djeci predstavljati pravu zabavu u otkrivanju i uživljavanju u značajne biblijske događaje.

Slagalica je dostupna po cijeni od 35 kn, a zahvaljujući ovoj akciji moguće je ju je dobiti u pola cijene, za 17,50 kuna.

Slagalicu "Anđeli - naši čuvari" potražite po pogodnostima ove akcije samo u srijedu 3. prosinca u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)