Roman Nevenke Nekić "Demon i Sveta Krv" 5. studenoga dostupan u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu, 5. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Demon i Sveta Krv" Nevenke Nekić.

U ovomu uzbudljivu romanu poznata književnica Nevenka Nekić (autorica književne uspješnice "Kardinalovo srce") čitatelju nudi dva sloja, dvije usporedne radnje koje se odigravaju u različitim povijesnim razdobljima te se međusobno prožimlju i nadopunjuju. Prvi sloj obrađuje suvremena hrvatska pitanja, političke konvertite u kojima prepoznajemo mijene naše aktualne društvene zbilje, a drugi sloj romana čini fantastična priča o darovitu mladu čovjeku koji je suočen s velikim izazovima u nastojanju da ostvari ono što želi, gdje će cijena biti previsoka.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 98 kuna, ovom je akcijom dostupna za 49 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 5. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.