Knjige Michaela D. O'Briena uz popust!

Akcija "Listopad s Michaelom D. O'Brienom" u knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr produžena je do 15. studenoga, a prema pogodnostima akcije moguće je ostvariti popust od 30 % na kupnju nekog od pet naslova objavljenih u nakladi Verbuma:

Riječ je o knjigama koje su već oduševile brojne čitatelje, zbog iznimna O'Brienova pripovjedačkog stila, izrazito živopisnoga. Njegove knjige, osim što su zanimljive i čitatelja ostavljaju bez daha zbog pripovjedačkog žara kojim donosi uzbudljive priče, prave su duhovne riznice, što ga i čini iznimno čitanim i citiranim autorom.

Pogodnost listopadske akcije ostvarite u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara u Splitu (Trumbićeva obala i Ulica Ruđera Boškovića), Zagrebu (Kaptol i Teslina ulica), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima, te u web knjižari www.verbum.hr samo u listopadu za vrijeme trajanja akcije.

Popusti ostvareni sudjelovanjem u ovoj akciji ne mogu se zbrajati s drugim popustima (članski popust, ostale akcije i sl.), i vrijede isključivo za izdanja objavljena u nakladi Verbum.