Velika zimska akcija "UZMI 3 - PLATI 2" u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr

Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!

Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače 2023. u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3 - plati 2".

Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova. Svu nakladu Verbum, na koju se odnosi ova akcija, možete pregledati ovdje.

Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr od 15. siječnja do 15. veljače i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3 - plati 2".


Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe u web knjižari obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr.

Akcija se ne može kombinirati s drugim popustima i akcijama i članskim pogodnostima kluba Verbum.

Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 30,00 eura. Vrijedi za narudžbe putem web knjižare verbum.hr i narudžbe putem telefona/maila.