Novosti

 1. Nagrađivani povijesni roman „Ispovijesti gospođe X“ u svim knjižarama Verbum!

  Nagrađivani povijesni roman „Ispovijesti gospođe X“ u svim knjižarama Verbum!

  Augustinove Ispovijesti već stoljećima daju uvid u nutrinu jednog od najvećih katoličkih svetaca. Iz njih također crpimo i informacije o njegovom životu i ljudima koje je susretao, s kojima je živio i koje je volio. Nadahnuta tim duhovnim i književnim klasikom engleska književnica Suzanne M. Wolfe stvorila je roman o Augustinu i bezimenoj koju on sam spominje.

  Radosni smo što možemo objaviti da možete uživati u toj književnoj poslastici, jer je iz tiska upravo izašao nagrađivani povijesni roman...

  Pročitaj više
 2. Nova knjiga Padra Pija „Riječi nade“ na vrhu Verbumove top ljestvice

  Nova knjiga Padra Pija „Riječi nade“ na vrhu Verbumove top ljestvice

  Na vrhu srpanjske top ljestvice u knjižarama Verbum našla se nova knjiga Padra Pija – Riječi nade. Osim ove hit knjige, top ljestvica vam donosi i druge zanimljive knjige među kojima ćete sigurno naći nešto za sebe i svoju obitelj.

  Na vrhu top ljestvice ovaj put našla se knjiga Riječi nade, čiji je autor sveti Padre Pio, jedan od najpopularnijih svetaca modernoga doba. Ova jedinstvena knjiga meditacija omogućava da vam Padre Pio bude duhovni savjetnik i prijatelj koji vas tješi i ohrabruje. Riječi nade donose probrane i nadahnjujuće duhovne tekstove toga omiljenog sveca i mističara, raspoređene u 150 jednostavnih i kratkih meditacija koje ne zahtijevaju mnogo vremena, a donijet će vam veliku utjehu. Meditativni susret s Gospodinom uz riječi Padra Pija, obogaćene citatima iz Svetoga pisma i popratnim poticajnim pitanjem, dat će vam istovremeno i odgovore na neka od najdubljih pitanja ljudskoga srca, počevši od jednostavnih upita o duhovnom životu pa sve do vapaja duše koja želi saznati kako se nositi s neuspjesima i kušnjama, kako oprostiti, kako shvatiti smisao patnje itd.

  Na drugom mjestu smjestila se knjiga Biljne terapije i recepti časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja. Sestra Ljubica Bernardica Kovač već se desetljećima nesebično posvećuje brizi za bližnje svakodnevno primajući brojne ljude s različitim zdravstvenim tegobama i učinkovito im pomažući prirodnim ljekovitim pripravcima. Njezino bogato znanje i iskustvo, kojim je pomogla mnogim ljudima, sabrano je u ovoj jedinstvenoj knjizi koja donosi blago prokušanih znanja o ljekovitom bilj...

  Pročitaj više
 3. Ljetno radno vrijeme knjižara Verbum!

  Ljetno radno vrijeme knjižara Verbum!

  Knjižare Verbum će u ljetnim mjesecima zbog godišnjih odmora raditi u izmijenjenom radnom vremenu i to prema sljedećem popisu:

   

  SPLIT – Trumbićeva obala 1
  Trumbićeva obala 1, tel. 021/347 065, fax 021/360 244, knjizara.split@verbum.hr
  CIJELO LJETO:
  PON-PET od 08.00 do 20.00, SUBOTOM od 08.30 do 13.00, NEDJELJOM ne radi

   

  SPLIT – Ruđera Boškovića 16A
  Ruđera Boškovića 16A, tel. 021/686-071, fax 021/686-071, knjizara.split2@verbum.hr
  Od 11. srpnja do 30. srpnja i od 8. kolovoza ...

  Pročitaj više
 4. Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!
  Zbog velikog zanimanja čitatelja akcija se produljuje do 15. kolovoza.
   

  Akcijom "Uzmi 3, plati 2" u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari verbum.hr svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

   

  Ova akcija odnosi se isključivo na naslove naklade Verbum s preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova. Sve naklade naklade Verbum možete pregledati ovdje.

   

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr do 15. kolovoza i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".

   


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.

  Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199,00 kn....

  Pročitaj više
 5. Knjiga "Dobar boj" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Dobar boj" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu kolovozu dostupna je knjiga Dobar boj Susanne Bo i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplat...

  Pročitaj više
 6. Ponovno dostupan bestseler „Velika Biblija u stripu“

  Ponovno dostupan bestseler „Velika Biblija u stripu“

  Nakladna kuća Verbum s radošću obavještava svoje vjerne čitatelje da je iz tiska izašlo 3. promijenjeno izdanje svjetske uspješnice Velika Biblija u stripu.

  Velika Biblija u stripu najbolja je i najkompletnija ilustrirana Biblija u atraktivnoj formi stripa. S više od 200 biblijskih pripovijesti koje donosi kronološkim slijedom ova vizualna odiseja donosi uzbudljiv, napet, intrigantan i vjerod...

  Pročitaj više
 7. Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!

  Nakladna kuća Verbum od 1. do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3, plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr od 1. do 31. srpnja i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".

   


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.

  Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199,00 kn. V...

  Pročitaj više
 8. Knjiga "Katolička Crkva i obraćenje" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Katolička Crkva i obraćenje" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu srpnju dostupna je knjiga Katolička Crkva i obraćenje Gilberta Keitha Chestertona i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (eviden...

  Pročitaj više
 9. Novi hit-roman „Žetva zlata“ spisateljice Tesse Afshar u svim knjižarama Verbum!

  Novi hit-roman „Žetva zlata“ spisateljice Tesse Afshar u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum obavještava svoje vjerne čitatelje da je iz tiska izašla nova književna poslastica u biblioteci Populus. Vjerni Verbumovi čitatelji i ljubitelji oplemenjujućih i opuštajućih djela na koje nas je naviknula Tessa Afshar mogu biti zadovoljni, jer u svim knjižarama Verbum mogu naći roman Žetva zlata, novu u...

  Pročitaj više
 10. Predstavljena knjiga „Heretici“

  Predstavljena knjiga „Heretici“

  Nakladna kuća Verbum u četvrtak 14. srpnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Heretici. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Verbum je nedavno objavio knjigu Heretici slavnoga engleskog pisca, obraćenika na katoličanstvo G. K. Chestertona. ...

  Pročitaj više