Novosti

 1. „Kako gay postaje ok“ 5. listopada u pola cijene u Verbumu

  „Kako gay postaje ok“ 5. listopada u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 5. listopada u sklopu redovne Verbumove Akcije srijedom imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Kako gay postaje ok.

  Autor knjige, Robert Reilly na temelju detaljne analize situacije u američkomu društvu, odakle je pokret za prava homoseksualaca i krenuo, tumači dinamiku racionalizacije moralno pogrješnih seksualnih ponašanja koja je dovela do globalnoga prihvaćanja svih inicijativa pokreta za prava homoseksualaca. Ukratko, vodi se kulturni rat kojim se shvaćanje da sve stvari imaju u sebi svrhu nastoji zamijeniti idejom da je sve podvrgnuto ljudskoj volji i moći, koju se smatra bezgraničnom.

  Sjajna knjiga Kako gay postaje ok predstavlja detaljan i dojmljiv uvid u ovaj uznemirujući globalni proces i stoga je važno štivo za svakoga tko želi razumjeti suvremene društvene procese i svijet u kojemu živimo.

  Ova knjiga, čija je redovna cijena 165,00 kn (21,90 €), ovom je akcijom dostupna za samo 82...

  Pročitaj više
 2. Knjiga "Iz dubine naših srca" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Iz dubine naših srca" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu listopadu dostupna je knjiga Iz dubine naših srca pape Benedikta XVI. i kardinala Roberta Saraha i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvat...

  Pročitaj više
 3. Predstavljena slikovnica za djecu „Božji plan za mene“

  Predstavljena slikovnica za djecu „Božji plan za mene“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 29. rujna na konferenciji za medije predstavila je slikovnicu za djecu Božji plan za mene. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila novu slikovnicu za djecu pod naslovom Božji plan za mene.

  Njezin autor Fran...

  Pročitaj više
 4. Svjetski bestseler „Izabrani“ – nastao po hit seriji „The Chosen" u knjižarama Verbum

  Svjetski bestseler „Izabrani“ – nastao po hit seriji „The Chosen" u knjižarama Verbum

  Nakladnička kuća Verbum obavještava svoje vjerne čitatelje kako je u knjižare Verbum stigla svjetska uspješnica i jedan od fenomena kršćanske beletristike zadnjih godina, roman Izabrani, nastao po seriji The Chosen, koja je oduševila milijune ljudi.

  Kako bi bilo susresti se s Isusom licem u lice? Kako biste se osjećali, kako bi utjecao na vas i bi li promijenio vaš način razmišljanja o Bogu? Bi li se vaš život okrenuo naglavačke kao što se to dogodilo ribaru koji grca u dugovima, problematičnoj ž...

  Pročitaj više
 5. Hit knjiga „Odlučno sretni: vodič za prihvaćanje dobrote života“ uskoro u knjižarama Verbum

  Hit knjiga „Odlučno sretni: vodič za prihvaćanje dobrote života“ uskoro u knjižarama Verbum

  Otkrijte put prema lakšem, hrabrijem i mudrijem životu!

  Svijet u kojem živimo i problemi s kojima se suočavamo znaju nas zamoriti i učiniti nas depresivnima i ciničnima. No ne mora biti tako.
  Umjesto toga, možete osloboditi potencijal za sretan život – što će vas učiniti otpornijim u trenucima previranja, boli i pomutnje. Njegovanje sreće zahtijeva hrabrost, odlučnost i dobar smisao za humor. Nije uvijek lako, ali itekako se isplati.

  Tim putom vodi nas omiljena autorica Joy Marie Clarkson u ovoj intimnoj, prisnoj knjizi prepunoj nepretenciozne mudrosti i nadahnutoj književnim dje...

  Pročitaj više
 6. Predstavljena knjiga Roda Drehera: „Oduprite se laži“

  Predstavljena knjiga Roda Drehera: „Oduprite se laži“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 22. rujna na konferenciji za medije predstavila je knjigu Oduprite se laži. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila novu knjigu pod naslovom Oduprite se laži, autora Roda Drehera, uglednog i...

  Pročitaj više
 7. Utjecajna knjiga „Emocionalna krepost“ savjetnice za mlade Sare Swafford u svim knjižarama Verbum

  Utjecajna knjiga „Emocionalna krepost“ savjetnice za mlade Sare Swafford u svim knjižarama Verbum

  Nakladnička kuća Verbum svojim vjernim čitateljima objavljuje da je iz tiska izišla utjecajna i popularna knjiga Emocionalna krepost autorice Sare Swafford.

  Mnogi se mladi boje, nesigurni su i zabrinuti da nikada neće biti dovoljno dobri i da nikada neće biti istinski voljeni. Tome pridonose i društvene mreže kao i aplikacije za upoznavanje i dopisivanje, stvarajući pritiske, kriva očekivanja i mnogobrojna razočaranja.

  Kako dečki i cure mogu pobijediti unutarnje i izvanjske poteškoće i...

  Pročitaj više
 8. Predstavljena knjiga Padra Pija: „Riječi nade: 150 meditacija utjehe i ohrabrenja“

  Predstavljena knjiga Padra Pija: „Riječi nade: 150 meditacija utjehe i ohrabrenja“

  Nakladnička kuća Verbum u srijedu 14. rujna na konferenciji za medije predstavila je knjigu Riječi nade. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Verbum je nedavno objavio biser duhovne literature, knjigu omiljenog sveca i mističara Padra Pija pod naslovom Riječi nade. Ova jedi...

  Pročitaj više
 9. Predstavljen roman "Žetva zlata"

  Predstavljen roman "Žetva zlata"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 8. rujna na konferenciji za medije predstavila je roman Žetva zlata. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Verbum je nedavno objavio novi roman Žetva zlata u svojoj biblioteci ...

  Pročitaj više
 10. Nakladnička kuća Verbum pristupila Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura

  Nakladnička kuća Verbum pristupila Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura

  U cilju nastavka svog transparentnog poslovanja i otvorenosti prema kupcima, nakladnička kuća Verbum objavljuje kako je pristupila Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura.

  Želeći svoje kupce pravovremeno i detaljno obavijestiti o svim etapama zamjene kune eurom, nakladnička kuća Verbum želi istaknuti određene aspekte tog procesa koji su specifični našem poslovanju:

  • Na svim knjigama koje će biti u tisku od 1. rujna 2022. do 31. prosinca 2023. bit će otisnuta dvojna cijena u kunama i eurima, po fiksnom konverzijskom tečaju (1 euro = 7,53450 kuna)
  • ...
  Pročitaj više