Novosti

 1. "Karikature Boga" 12. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  "Karikature Boga" 12. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Karikature Boga" Katerine Lachmanove.

  Autorica Kateřina Lachmanová u ovomu svojem genijalnom djelu raskrinkava mnoge stereotipe o Bogu i pokazuje da su to ustvari samo karikature Boga. Otkrivajući koji su uzroc...

  Pročitaj više
 2. "Čudotvorac iz Padove" ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  "Čudotvorac iz Padove" ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u srpnju donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje, a na samom vrhu top ljestvice smjestila se topla životna priča o omiljenom svecu i najvećem čudotvorcu "Čudotvorac iz Padove. Roman o sv. Antunu Padovanskom" poljskog autora Jana Dobraczyńskog. Roman "Čudotvorac iz Padove...

  Pročitaj više
 3. Knjiga mjeseca "Uzdignimo srca" uz 40% popusta u Verbumu!

  Knjiga mjeseca "Uzdignimo srca" uz 40% popusta u Verbumu!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u Verbumu" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu kolovozu dostupna je jedinstvena knjiga "Uzdignimo srca" pape Franje i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - kori...

  Pročitaj više
 4. Verbumova velika akcija "Uzmi 3 - plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Verbumova velika akcija "Uzmi 3 - plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Akcija "Uzmi 3 - plati 2" zbog velikog zanimanja čitatelja nastavlja se do 15. kolovoza u Verbumovim knjižarama i na web knjižari www.verbum.hr.

  Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom...

  Pročitaj više
 5. "Etika autentičnosti" 29. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Etika autentičnosti" 29. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Etika autentičnosti" značajnog filozofa Charlesa Taylora.

  Knjiga donosi prikaz ideja i ideologija od Nietzschea do Gail Sheehy, od Allana Blooma do Michela Foucaulta, gdje Taylor razvrstava dobro od štetnoga u mod...

  Pročitaj više
 6. Monumentalno djelo sv. Augustina "Tumačenje Ivanova Evanđelja" stiglo u knjižare Verbum!

  Monumentalno djelo sv. Augustina "Tumačenje Ivanova Evanđelja" stiglo u knjižare Verbum!

  Sveti Augustin (354.–430.) jedan je od najvećih kršćanskih duhovnih velikana i mislilaca zapadne civilizacije. Nakon obraćenja na kršćanstvo postao je svećenik i biskup Hipona u Africi, a kao vrstan intelektualac i erudit bio je ugledna i utjecajna osoba u društvenim i građanskim pitanjima. Napisao je više od stotinu knjiga, dvjesto pisama i čak pet stotina homilija – kojima je izvršio trajan utjecaj na teologiju, zapadnu filozofiju i kulturu, a među ona neprocjenjivo vrijedna i nezaobilazna svakako valja ubrojiti i monumentalno djelo ...

  Pročitaj više
 7. Ljetno radno vrijeme knjižara Verbum!

  Ljetno radno vrijeme knjižara Verbum!

  Knjižare Verbum će u ljetnim mjesecima zbog godišnjih odmora raditi u izmijenjenom radnom vremenu i to prema sljedećem popisu:

  SPLIT – Trumbićeva
  Trumbićeva obala 1, tel. 021/347 065, fax 021/360 244, knjizara.split@verbum.hr
  Cijelo ljeto:
  PON.-PET od 08.00 do 20.00, SUBOTOM od 08.30 do 13.00, NEDJELJOM ne radi

  SPLIT – Boškovićeva
  Ruđera Boškovića 16A, tel: 021/686-071, fax 021/686-071, knjizara.split2@verbum.hr
  Od 16. srpnja do 20. kolovoza
  PON.-PET od 08.00 do 12.00 i od 17.00 do...

  Pročitaj više
 8. Započela velika ljetna akcija "Uzmi 3 - plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Započela velika ljetna akcija "Uzmi 3 - plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum od 1. srpnja do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3 - plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je...

  Pročitaj više
 9. Knjiga sestre Ljubice "Ljekovito bilje - dar iz Božje ruke" ekskluzivno u Verbumu

  Knjiga sestre Ljubice "Ljekovito bilje - dar iz Božje ruke" ekskluzivno u Verbumu

  Časna sestra Ljubica Bernardica Kovač poznata je u Hrvatskoj i BiH zbog svoje neizmjerne povezanosti s ljudima i biljem. Više od 32 godine proučava ljekovito bilje te izrađuje biljne lijekove i preparate koji su pomogli tisućama ljudi iz cijelog svijeta. Sestra Ljubica svojim pacijentima, za različite bolesti i stanja, nudi više od 200 proizvoda od čega 40 vrsta čajeva, 25 melema, mnogobrojne i razne tinkture.

  O njenoj popularnosti i djelotvornosti njezinih lijekova najbolje govori činjenica da je ova časna sestra bez ikakve reklame i samopromocije prodala preko 3 tisuće vlastitih kn...

  Pročitaj više
 10. "Ivana Orleanska" 22. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Ivana Orleanska" 22. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Ivana Orleanska" Marka Twaina.

  Fasciniran njezinim likom i djelom Mark Twain je o Ivani Orleanskoj napisao ovu knjigu, svoje posljednje djelo, kao krunu svojega stvarateljskog opusa. Stoga je ovo prvo hrvatsko iz...

  Pročitaj više