Novosti

 1. "Vodič u poteškoćama" 22. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Vodič u poteškoćama" 22. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Vodič u poteškoćama Benedicta J. Groeschela.

  Poznati duhovnik i psiholog Benedict J. Groeschel u ovoj knjizi uči nas kako svoje životne poteškoće te osobne nesavršenosti i mane možemo iskoristiti za duhovni ras...

  Pročitaj više
 2. Nova knjiga 'Biti otac sa svetim Josipom' Fabricea Hadjadja na vrhu Verbumove top ljestvice

  Nova knjiga 'Biti otac sa svetim Josipom' Fabricea Hadjadja na vrhu Verbumove top ljestvice

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum donosi vam deset najčitanijih knjiga mjeseca kolovoza među kojima su se našli i neki zanimljivi noviteti.

  Najčitanija knjiga ovog mjeseca nova je uspješnica genijalnog Fabricea Hadjadja Biti otac sa svetim Josipom koja je odmah po dolasku u knjižare dospjela na prvo mjesto top ljestvice. U godini svetog Josipa ova nam knjiga može pomoći da ovom omiljenom svecu vra...

  Pročitaj više
 3. Knjiga "Majka Terezija: Život svetice iz Calcutte" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Majka Terezija: Život svetice iz Calcutte" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu rujnu dostupna je knjiga Majka Terezija: Život svetice iz Calcutte Didiera Chardeza i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se kar...

  Pročitaj više
 4. Vrhunske, ljekovite čajne mješavine časne s. Ljubice Kovač iz Posušja – dostupno u knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr

  Vrhunske, ljekovite čajne mješavine časne s. Ljubice Kovač iz Posušja – dostupno u knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr

  Predstavljamo Vam vrhunske čajne mješavine časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja, autorice knjige Ljekovito bilje - Dar iz Božje ruke, koja već desetljećima uz pomoć prirodnih biljnih pripravaka pomaže mnogim ljudima u različitim zdravstvenim tegobama. Preko 30 godina iskustva Sestre, te zadovoljstvo njezinih pacijenata, rezultirali su da dio njenog rada približimo svima vama.
  Više o radu s. Ljubice pročitajte na ...

  Pročitaj više
 5. "Razgovor o nadi" 8. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Razgovor o nadi" 8. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Razgovor o nadi kardinala Gerharda Ludwiga Müllera.

  Danas proživljavamo veliku krizu nade. Mnogi naši suvremenici, odgojeni u svijetu bez Boga, ne uzdaju se u to da bi povijest, čak ni njihova osobna povijest, mogla...

  Pročitaj više
 6. "Sveta Hildegarda iz Bingena " 1. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Sveta Hildegarda iz Bingena " 1. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 1. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Sveta Hildegarda iz Bingena  pape Benedikta XVI.

  Sveta Hildegarda iz Bingena (1098.– 1179.), "njemačka proročica", kako su je nazvali njezini suvremenici, jedna je od najneobičnijih i najfascinantnijih žena svih vremena. Bavila se medicinom i prirodnim znanostima, pisala je i skladala pjesme, a izmislila je čak i vlastito pismo. Aktivno je sudjelovala i u političkim i društvenim strujanjima svojega vremena, propovijedala je o Bogu i bila na glasu zbog svoje mudrosti te su joj po savjet dolazili kraljevi, svećenici, redovnice i redovnici, kao i obični pučani.

  Široj je javnosti postala poznata tek u novije vrijeme kada joj je papa Benedikt XVI. posvetio dvije kateheze te na poseban način nakon što ju je proglasio crkvenom naučiteljicom. U ovoj knjizi sabrani su svi tekstovi pape Benedikta XVI. o životu i nauku te velike žene Crkve, a u dodatku se nalaze njezine odabrane misli, biseri nauka i duhovnosti ove velike svetice za koju je papa Ivan Pavao II. rekao da je "svjetlo svojega naroda i svojega vremena".

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 49 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 24,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 1. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovn...

  Pročitaj više
 7. Knjiga 'Izvan reda' Jordana B. Petersona ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  Knjiga 'Izvan reda' Jordana B. Petersona ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum donosi vam deset najčitanijih knjiga ovoga ljeta među kojima ćete sigurno naći nešto zanimljivo za sebe i svoju obitelj.

  Najveći ljetni hit svakako je nastavak bestselera 12 pravila za život - knjiga Izvan reda Jordana B. Petersona koja se u mjesecu srpnju ponovno našla na vrhu V...

  Pročitaj više
 8. Knjiga "Spiritisti" Roberta Hugha Bensona uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Spiritisti" Roberta Hugha Bensona uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu kolovozu dostupna je knjiga Spiritisti Roberta Hugha Bensona i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HK...

  Pročitaj više
 9. "Princ Gonzaga" 25. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  "Princ Gonzaga" 25. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 25. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Princ Gonzaga.

  U svojemu remek-djelu Princ Gonzaga svjetski poznati pisac romana o katoličkim svecima Wilhelm Hunermann živo opisuje život sv. Alojzija Gonzage, njegov karakter i povijesne okolnosti u kojima je odrastao, kao i njegova nutarnja previranja koja su ga dovela do odluke da napusti bogatu baštinu i posveti se Bogu u tišini, molitvi i služenju najpotrebitijima.

  U ovomu izvanrednu djelu pratimo Alojzija od njegova rođenja, sjajnoga djetinjstva i rane mladosti sve do tišine novicijatske sobe, do trgova, ulica i bolnica u kojima je posluživao oboljele od epidemije kuge sve dok i sam nije obolio i umro u dobi od dvadeset i tri godine. Vedar, topao i dubok, ovaj prikaz isusovačkoga sveca, zaštitnika mladeži, aktualan je na poseban način i danas u svijetu koji je, usprkos lažnim prikazama idola bogatstva i slave, željan istinske i bezvremene radosti koja je plod predane ljubavi prema Bogu i bližnjemu.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 140...

  Pročitaj više
 10. "Will Wilder: Relikvija Strmograda" 18. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  "Will Wilder: Relikvija Strmograda" 18. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 18. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Will Wilder: Relikvija Strmograda.

  Will Wilder, glavni lik ove dječje knjige idealne za kraj ljetnih praznika, nestašan je i tvrdoglav dvanaestogodišnjak s nesvakidašnjim, nadnaravnim darom: samo on može vidjeti strašna čudovišta koja su počela napadati njegov rodni grad Strmograd.

  Drevna relikvija sv. Tome apostola gotovo je cijelo stoljeće čuvala grad od divlje rijeke koja ga okružuje, ali kad je Will odlučio "posuditi" relikviju i upotrijebiti je za svoje ciljeve, slučajno je probudio zlu silu i pokrenuo strašne događaje koji su zaprijetili cijelom svijetu. Brodovi tonu, iz podivljale rijeke izranjaju strašna skrivena stvorenja i samo Will može popraviti stvari prije nego što bude prekasno. Uz pomoć svoje dobre (iako ponekad malko zastrašujuće) tete Lucille, upraviteljice muzeja prepunog moćnih tajanstvenih predmeta, Will će pokazati da djela jednog običnog dječaka mogu promijeniti svijet.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 135 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 67,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 18. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcim...

  Pročitaj više