Akcija "Mjesec dobrih romana" u knjižarama Verbum se nastavlja do kraja lipnja!

Zbog iznimno velikog zanimanja čitatelja Verbumova akcija "Mjesec dobrih romana" produljena je do kraja lipnja. Ako u tom razdoblju kupite bilo koji roman iz Verbumove biblioteke kršćanskih romana Stilus, ostvarujete pravo na popust od 30%.

Tom prigodom moguće je birati iz ponude od trideset romana domaćih i stranih autora poput Michaela D. O'Briena, Louisa de Wohla, C. S. Lewisa, Ivana Aralice, Nevenke Nekić itd. Cjelokupu ponudu romana dostupnih uz popust od 30% možete provjeriti ovdje.

Ovu pogodnost moguće je ostvariti u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara u Splitu (Trumbićeva obala 1 i Ruđera Boškovića 16A), Zagrebu (Kaptol 29 i Teslina ulica 11), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima, te u web knjižari www.verbum.hr samo u svibnju za vrijeme trajanja akcije.

Popusti ostvareni sudjelovanjem u ovoj akciji ne mogu se zbrajati s drugim popustima (članski popust, ostale akcije i sl.), i vrijede isključivo za izdanja objavljena u nakladi Verbum.