Akcija u srpnju: "Ljeto s Verbumovim romanima. Čitajte više – platite manje"

Nakladna kuća Verbum pripremila je posebnu akciju u srpnju "Ljeto s Verbumovim romanima. Čitajte više – platite manje". Deset odabranih Verbumovih romana bit će dostupno uz posebne popuste: uz kupnju jednog romana moguće je ostvariti deset posto popusta, uz dva dvadeset, tri trideset, četiri četrdeset, a pet pedeset, dok je uz šest i više romana moguće ostvariti popust od čak šezdeset posto.

Ovom su akcijom obuhvaćeni vrijedni i zanimljivi naslovi koji raznolikošću zadovoljavaju različite čitateljske ukuse i uzraste: roman za djecu i mlade Juana Pereza Foncee Ivan Aldenurijski, Runolist i Sunce Ivana Aralice, roman Nevenke Nekić Demon i Sveta Krv, poznato remek-djelo čuvene norveške književnice Sigrid Undset Kristina, Lavransova kći I., II. i III., velika srednjovjekovna saga u tri sveska za koje je autorica dobila i Nobelovu nagradu za književnost. Tu su također i Bjesovi I. i II., jedno od najznačajnijih djela slavnog ruskog pisca F. M. Dostojevskog te Gospodar svijeta Roberta Hugha Bensona, koji je po mnogima najproročanskije djelo u svjetskoj književnosti.

Ovu pogodnost moguće je ostvariti u bilo kojoj od 11 Verbumovih knjižara u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima samo za vrijeme trajanja ove akcije – od 1. do 31. srpnja.