"Dobri utjecaji" 5. lipnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 5. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Dobri utjecaji".

Jedan od najvećih duhovnih učitelja u 20. stoljeću svakako je otac Jérôme, monah trapist koji je oko sebe okupljao svu samostansku zajednicu privlačnom snagom svoje osobnosti, svoje snažne vjere i duboke ljubavi prema dušama koje mu je Bog povjerio. Doista je živio svetim životom, ali ta je "svetost bila nijansirana i samozatajna, u duhu cistercitskoga zvanja". Knjiga je kronika dobrih utjecaja, kronika malih događaja koji su oblikovali toga svetog čovjeka i učvrstili ga u vjeri, pobožnosti i njegovu monaškom zvanju. No ova knjiga također donosi portret jednoga duhovnog oca, zbir njegovih duhovnih opomena, pouka i poticaja prepun dubokih misli i promišljanja koja privlače srce svakoga čitatelja na tihu sabranost, na tišinu i promatranje samoga sebe u Bogu.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 42,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 5. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)