"Duhovitost duhovnih" 8. lipnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu monaha Doroteja "Duhovitost duhovnih 1".

Pustinjske oce, ljude iznimno duboke duhovnosti, obično zamišljamo kao ozbiljne, askezom ispijene likove. No to nije potpuna slika. Oni su bili ljudi u pravom smislu riječi. Budući da su se danomice družili s Bogom, zračili su nečim božanskim. To se možda ponajbolje očitovalo u njihovoj duhovitosti. Njihove duhovite šale, anegdote i izreke sabrane u ovoj knjizi najbolji su spoj naravi i nadnaravi, i primjer životne jednostavnosti. One pokazuju da je duhovitost oznaka istinske duhovnosti i da je ljudskost oznaka svake istinske savršenosti.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 30 kuna, ovom je akcijom dostupna za 15 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 8. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)