"Euharistija – kruh života" 15. lipnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 15. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Euharistija – kruh života" Lukasa Etlina.

Knjiga "Euharistija – kruh života" želi u svim katolicima potaknuti veću ljubav prema Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, po kojem Gospodin spašava duše, mijenja srca i dijeli neizmjerne milosti. Uz poticajne misli navodi nam brojne primjere svetih koji su štovali Gospodina u Svetoj Euharistiji ovdje na zemlji, pokazujući nam puteve kojima i mi možemo nasljedovati njihov primjer.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 20 kuna, ovom je akcijom dostupna za 10 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 15. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)