HRT o "Velikoj Bibliji u stripu", svjetskom bestseleru za čitatelje svih generacija

Velika Biblija u stripu po mnogima najbolja i najkompletnija ilustrirana Biblija u atraktivnoj formi stripa dostupna je u knjižarama Verbum za sve one koji vole strip i priče o superjunacima!

Ovaj međunarodni bestseler nastao je na inicijativu kršćanskog izdavača Davida Cooka. Htijući napraviti privlačnu Bibliju za sve mlade čitatelje, Cook je angažirao svjetski poznatog strip crtača Sergia Cariella, koji je među ostalim radio i za strip magnate Marvel i DC Comics crtajući junake kao što su Batman, Iron man, Spider-man, Superman itd. Cariello je pune tri godine posvetio Velikoj Bibliji u stripu stvorivši tako svoje najznačajnije djelo.

Ova izvrsna vizualna odiseja na 750 stranica donosi uzbudljivu i vjerodostojnu biblijsku priču počevši od Knjige Postanka do Knjige Otkrivenja, a svojim cjelovitim i privlačnim sadržajem osvojila je čitatelje diljem svijeta. Prevedena je na gotovo stotinu jezika i prodana u više od milijun primjeraka.

Popularnost ove Biblije privukla je i Hrvatsku radio televiziju koja je snimila prilog o Velikoj Bibliju u stripu. Prilog možete pogledati ovdje, a više o knjizi saznajte na linku ovdje