Istraga o Bogu - novo ilustrirano izdanje u svim knjižarama Verbum!

Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila pravu poslasticu za djecu, ali i za čitavu obitelj, knjigu Istraga o Bogu cijenjene autorice Sophie de Mullenheim.

Postoji li Bog? Je li Isus izmišljeni lik? Kako se postaje kršćaninom? Jesu li Biblijske priče izmišljene? Kako je Marija zatrudnjela? Kako ćemo izgledati nakon uskrsnuća? Kako izgleda raj? Ovo su samo neka od pitanja koja ćeš naći u ovoj knjizi bogatih ilustracija i originalnog sadržaja.

Prikladna za prvopričesnike koji tek kreću na zreliji put vjere, ali i za odrasle koji u obiteljskom okruženju mogu obnoviti i osvježiti svoje znanje o temeljnim istinama vjere, ova vrijedna knjiga donosi mnoštvo informacija, bilješki i zapisa koji na interaktivan način daju odgovore na sva pitanja naše vjere.

U ovoj knjizi upoznat ćeš Tomu i Sofiju, dva znatiželjna prijatelja koja provode neobičnu istragu – istragu o Bogu. Preko zabavnih i poučnih ilustracija pronaći ćeš mnoštvo zanimljivih pitanja o Bogu i vjeri – njih čak 52! – koja je ovaj dvojac temeljito istražio ostavljajući za tebe na svakoj stranici mnogo tragova, dokaza i otkrića o svemu što te može zanimati o vjeri. Na kraju knjige nalazi se također prostor za tvoje bilješke, zaključke, molitve, za pitanja koja ti želiš postavljati – prostor za tvoju privatnu istragu o Bogu! Avantura počinje!

Ovaj nezaobilazan dodatak svakoj kućnoj biblioteci i divan dar za sakrament prve pričesti, knjigu Istraga o Bogu možete naći u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr. Više o knjizi možete saznati na linku ovdje.