"Kako sam strastveno tražila sreću" 16. siječnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 16. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Kako sam strastveno tražila sreću".

Odrastajući u sretnu ateističkome ozračju kod kuće, Jennifer je imala slobodu da samostalno razmišlja i igra po vlastitim pravilima. Ipak, pratila ju je duboka tjeskoba: prolaznost ljudskoga života ju je užasavala, a njezin ateistički pogled na čovjeka kao beznačajan i slučajan ishod fizikalnih sila bacao ju je u očaj. S tim se osjećajem odlučila nositi onako kako je najbolje znala: bježanjem. "Kako sam strastveno tražila sreću. Priča o pronalasku Boga i životnoga smisla" dirljiva je, iskrena i ujedno humoristična ispovijest žene koja je odlučila pronaći smisao života i otkrila da ponekad, ako želimo uistinu biti sretni, moramo sve izgubiti.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 118 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 59 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 16. siječnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)