"Klara Asiška" 14. listopada u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 14. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na ilustrirani životopis za djecu i mlade "Klara Asiška".

U nizu ilustriranih životopisa na živ i plastičan način, primjeren mladima, veoma informativno uvodi se u poznavanje nezaobilaznih velikana i općih mjesta ne samo Katoličke crkve nego i svjetske povijesti. U ovom izdanju naslovljenom "Klara Asiška" uvodi se u poznavanje ove svetice, prve učenice sv. Franje Asiškoga. Bogate ilustracije poznatih talijanskih ilustratora knjiga za mlade čine ovo djelo posebno vrijednim i zanimljivim ponajprije djeci i mladima, ali i svima onima koji s njima rade.

 Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 25 kuna, akcijom je dostupna za 12,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 14. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)