Knjiga "Bjesovi II." Fjodora Mihajloviča Dostojevskoga 28. listopada u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 28. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na drugi svezak poznatog romana Fjodora Mihajloviča Dostojevskoga "Bjesovi".

U svom središnjem romanu slavni pisac Dostojevski na neponovljiv način slika mračnu stranu čovjekova bića, osobnog i kolektivnog, onu demonsku snagu što potiče na najrazornije ideje i djela. Kroz priču koja se odvija u malom ruskom provincijskom gradiću sredinom 19. stoljeća autor nam živo dočarava sliku svijeta što se grčevito bori opstati na ruševinama tradicije te gotovo proročanski upozorava na neizbježnost stravičnih povijesnih događaja koji će se odigrati u stoljeću koje slijedi. Ovaj roman o ateizmu, komunizmu i nihilizmu kao zlima današnjice stavlja čovjeka na razmeđe i ne preostaje mu drugo nego birati: ili svijet bez Boga ili svijet s Bogom.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 130 kuna, ovom je akcijom dostupna za 65 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 28. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)