Knjiga "Iluminati i Sionski priorat" 22. listopada u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Iluminati i Sionski priorat" Massima Introvignea.

Svjetski uspjeh romana Dana Browna Da Vincijev kôd i Anđeli i demoni svratio je pozornost na tajna društva Iluminati i Sionski priorat, koja se obično smještaju u kontekst velike teorije zavjere. Stoga se mnogi pitaju: Jesu li doista postojala ta tajna društva? Postoje li i danas? Jesu li i koliko utjecajna? Koje skrivene tajne čuvaju? Jesu li ona doista nasljednici templara? Na koji način su povezana s masonerijom? Poznati stručnjak za tajna društva i nove religiozne pokrete Massimo Introvigne nakon proučavanja brojnih bitnih dokumenata i razgovora s ključnim involviranim osobama u ovoj knjizi odgovara na sva ta pitanja te čitateljima nudi stvarnu istinu o tajnim društvima Iluminati i Sionski priorat, otkrivajući brojne detalje o njihovoj povijesti i o proturječjima koja ih prate.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 90 kuna, ovom je akcijom dostupna za 45 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 22. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)