Knjiga "Ivan Pavao II. Moj ljubljeni prethodnik" 16. svibnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 16. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu pape Benedikta XVI. "Ivan Pavao II. Moj ljubljeni prethodnik".

U ovoj jedinstvenoj knjizi papa Benedikt XVI. progovara o svom prethodniku Ivanu Pavlu II., nudeći čitateljima povlaštenu mogućnost boljeg upoznavanja njegove osobe kao i mjerodavno tumačenje nekih presudnih događaja njegova pontifikata, koji prije svega daju upoznati srce velikoga Pape. Dugi niz godina kardinal Joseph Ratzinger bio je najbliži suradnik Ivana Pavla II. Kao pročelnik Kongregacije za nauk vjere izravno je pratio život svoga prethodnika i sudjelovao u mnogim važnim događajima te se među njima razvilo duboko i srdačno prijateljstvo.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, ovom je akcijom dostupna za 42,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 16. svibnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)